Otvorena mreža kod Done Ares, stanje vrlo teško (Video)

Objavljeno: 25. 10. 2014 u 10:03h

Predsjednik Otvorene mreže dr Almir Čehajić Batko sa saradnicima juče je bio u posjeti kod velikog prijatelja Otvorene mreže, Done Ares.

dona-ares

U kratkoj posjeti je primjetio izuzetno dobro i jako psihološko stanje Done, koja se bori sa opakom bolešću.

Uz puno povjerenje prema klinici i ljekarima koji se bore za njeno ozdravljenje i uz konstataciju da prati jutarnji program “Udri muški”, je puna vjere da će pobijediti bolest.

Otvorena mreža je ponudila sve svoje kapacitete i resurse, da ukoliko budu potrebni, pomogne Doni za brzo ozdravljenje. Po riječima dr Čehajića, stanje je izuzetno složeno i teško, i rastali su se zbog primanja njene prve hemoterapije.

“Tu smo 24h spremni da na svaki način pomognemo, ukoliko to bude potrebno”, kažu iz Otvorene mreže.

Inače, smještaj i ljekari u Kliničkom centru, kao i potrebna terapija je trenutno na evorpskom i svjetskom nivou.

Izvor: Otvorenamreža

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/slavni/otvorena-mreza-kod-done-ares-stanje-vrlo-tesko-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])