Velike zvijezde koje su užasni ljudi

Objavljeno: 31. 8. 2014 u 16:08h

Neke poznate ličnosti su i dalje veoma popularne zbog svog talenta, iako su uradile ili rekle neke zaista užasne stvari. Neki od ovih incidenata sakriveni su od javnosti na neko vrijeme, ali sve je isplivalo na površinu.

Poznatii

Jimmy Page

Jimmy Page (70) se smatra jednim od najboljih gitarista na svijetu. Svi članovi „Led zepelina” su poznati po tome što su lude rok zvijezde, ali nisu svi prešli granicu. Jimmy nije znao gde treba da stane.

On je 1972. kidnapovao četrnaestogodišnju djevojčicu, imao seks sa njom i skrivao je godinama kako bi izbjegao zatvor. Lori Medok, koju je oteo, ostala je sa njim nakon što se sve otkrilo i rekla da je sve što je uradio bilo na neki način romantično. Sudski postupak nije ni pokrenut.

Sean Penn

Sean Penn (54) je u najboljim godinama bio jedan od najpoželjnijih muškaraca. Sada je sa Charlize Theron, a bio je u braku i sa Madonnom, koja je tada bila mlada zvijezda u usponu. Kada im je brak propao, on ju je vezao za stolicu i satima je vrijeđao.

Kada mu je nestalo alkohola, otišao je po njega, vratio se i nastavio. Madonna je konačno uspjela da pobjegne kada mu je rekla da mora do toaleta. Madonna je pozvala policiju, ali ga nije tužila da mediji ne bi napravili cirkus od svega.

Johnny Cash

Nakon što se pojavio film „Walk the Line”, Johnny Cash je opet postao zvijezda. Oni je bio „loš momak” kantri muzike. Dok se Johnny vozio kroz nacionalnu šumu „Los Padres” u centralnoj Kaliforniji, njegov kamion se pregrijao i zapalio. Umjesto da potraži pomoć, on je otišao na pecanje. Vatra se raširila i zapalila su se 2 i po kvadratna kilometra šume.

Tada je izgorjelo i 49 kalifornijskih kondora, što je bilo otprilike 50 odsto primjeraka te vrste. Vlada je odlučila da ga kazni sa 82.000 dolara. U svoju odbranu on je rekao da mu je žao, ali da ga „baš briga za žute ptičurine”.

Eric Clapton

Eric Clapton (69) je simpatizer Enoha Pauela, člana Britanske konzervativne partije i otvorenog rasiste. Enoh je rekao da će se Engleska raspasti ako se njena politika prema imigrantima (misleći na one koji nisu bijeli) ne promijeni. Većina ljudi ga je pametno ignorisala, ali ne i Eric. Kad je 1974. nastupao pijan na bini, Eric je buncao negativno o „crnjama” i „crncima”.

Iako su svi snimci te večeri nestali, jedan od svjedoka je rekao da je Eric pričao da je Enoh u pravu i da sve crnce treba izbaciti iz zemlje („Izbacite crnje napolje! Očuvajte bijelu Britaniju!”) i da je Britanija na putu da postane kolonija crnaca. Pošto nije bilo dokaza da se ovo desilo, Eric je rekao da nije rasista i završilo se na tome.

Izvor: Žena.blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/slavni/velike-zvijezde-koje-su-uzasni-ljudi/||claudebot