Nole se zabavlja na treninzima

Objavljeno: 28. 7. 2014 u 13:40h

Poslije osvajanja Vimbldona, zatim vjenčanja sa dugogodišnjom djevojkom Jelenom i zasluženog odmora, najbolji teniser svijeta Novak Đoković uveliko se priprema za nastavak sezone, čiji će centralni događaj biti US open.

nole

A da je atmosfera na treninzima sjajna, Novak je pokušao da dočara i najnovijim slikama, na kojima se vidi da najbolji srpski teniser svih vremena uvijek ima vremena i da se dobro zabavi, ovog puta sa trenerom Marijanom Vajdom.

Evo slika sa mog prepodnevnog treninga. Kao što možete da primetite, u mom timu uvek ima zabave i smeha, čak i kad radimo naporno. To je naša filozofija – poručio je Novak na svom profilu na “Fejsbuku”.

Prva Novakova stanica poslije Vimbldona i vraćanja na prvo mjesto ATP liste biće Rodžers kup u Torontu, koji će se održati od 4. do 10. avgusta. Turnir u najvećem gradu Kanade pripada masters seriji, a Đoković je prošle godine stigao do polufinala, gdje ga je zaustavio Rafael Nadal, tako da brani 360 poena. Odmah zatim na programu je novi masters, i to u Sinsinatiju, od 10. do 17. avgusta. Tamo će braniti svega 180 bodova, s obzirom na to da je prošle godine poražen od Džona Iznera u četvrtfinalu. Turnir u Sinsinatiju jedini je masters koji nedostaje Đokoviću, a on je jedini teniser koji je osvojio osam masters turnira od ukupno devet. Vrhunac ljetnje američke turneje rezervisan je za posljednji grend slem turnir u sezoni, US open, od 25. avgusta do 8. septembra. Prošle godine na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku Nole je stigao do finala (brani 1.200 poena), u kojem ga je pobijedio Nadal. Biće to Novakovo deseto učešće na US openu, gdje je 2011. bio šampion i još četiri puta finalista.

Azija i Evropa

Poslije turnira u SAD pred Đokovićem su turniri u Aziji i Evropi, gdje brani četiri titule: Peking (500), Šangaj (1.000), Pariz (1.000) i završni masters turnir u Londonu (1.500).

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/slavni/nole-se-zabavlja-na-treninzima/||claudebot