Lepa Brena povrijeđena u Hrvatskoj

Objavljeno: 25. 7. 2014 u 13:27h

Lepa Brena, poznata estradna umjetnica, jutros je povrijeđena u Hrvatskoj, ali su informacije o tome šta se tačno desilo različite.

lepa-brena

Pjevačica je jutros, prema jednoj verziji, doživjela saobraćajnu nesreću na putu prema Makarskoj, gdje je trebala nastupati na dva rasprodana koncerta večeras i sutra u diskoklubu “Petar Pan”.

Agent pjevačice je obavijestio Večernji list da je Brena zadobila teške povrede. Slomljene su joj obje ruke i trenutno se nalazi na operaciji u specijalnoj bolnici u Lovranu.

Agebt takođe obavještava sve obožavaoce da su do daljnjeg otkazane svi zakazane aktivnosti pjevačice, a tokom dana će se javnosti obratiti i šef hirurgije bolnice u Lovranu s više informacija o zdravstvenom stanju Lepe Brene.

Međutim, kako Blic saznaje iz njene PR službe, Brena je pala jutros na doručku i tom prilikom je slomila ruku, pa se trenutno nalazi u bolnici, te da stanje nije tako kritično kao što javljaju hrvatski mediji.

Inače, krajem mjeseca Lepa Brena je trebala da nastupi i u Bihaću.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/slavni/lepa-brena-u-saobracajnoj-nesreci-slomila-obje-ruke/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])