Od Dragane Mirković pozajmila 25.000 evra, a nije imala ni za čarape

Objavljeno: 21. 7. 2014 u 16:57h

Pop diva Jelena Karleuša danas je napravila mali osvrt na početak svoje karijere i otkrila neke detalje koji do sada nisu bili poznati širokoj javnosti.

postcandidate_20598

Karleuša je otkrila da joj je sumu od 25.000 evra za snimanje prvog albuma pozajmila Dragana Mirković, a zatim i zašto nosi pocijepane čarape.

“Nedavno je Jelena Maćić, poznata beogradska šminkerka, napisala jedan tekstić u kome se prisetila nekih davnih dana kada sam bila u poseti njenoj tada maloj ćerki i njoj… Opisala je moj tadašnji stajling, a najviše joj je upala u oči činjenica da u sred zime nisam imala čarape. Iskreno sam se nasmejala kad sam to pročitala… Da. Ako niste znali, ja nikad ne nosim čarape. Ni zimi. Ako i obučem, obavezno ih prvo pocepam. Čak i na mom poslednjem koncertu na Ušću, pred onoliki svet, izašla sam u pocepanim čarapama. Kada mi je producent rekao da moramo da počnemo, ja sam pred šokiranom ekipom prvo iscepala čarape. Ispričaću vam nešto… Pre skoro dvadeset godina, kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je goreo u ratnom plamenu, a ja sam te ‘95. snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da! Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vreme imala novinarsku platu DVE MARKE (!!!) ja sam mučila drugu muku – nisam imala za čarape. Kako sad da se pojavljujem na TV-u kad nemam čarape?! I kad kupim jedne, ja ih čuvam ali džabe. Uvek sam ih nekako krpila i lepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti… Jebene čarape!!! Pojavljivala sam se na tv-u, nasmejana, puna sebe, ubeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona. Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opštepoznata JK. Dragani sam vratila novac. Čarape više nisu bile problem. Prestala sam da ih nosim. Ali i posle 20 godina, kada ih ipak obučem-ja ih prvo pocepam. Jer… Jebeš čarape”, napisala je JK.

Izvor: Opera-17.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/slavni/od-dragane-mirkovic-pozajmila-25-000-evra-a-nije-imala-ni-za-carape/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])