Odmor u “najprimitivnijem” hotelu na svijetu (Foto)

Objavljeno: 23. 8. 2014 u 12:24h

Bez struje, tekuće vode i interneta, ovaj hotel namijenjen je samo pustolovima koji žele da se odvoje od svog pametnog telefona.

Hotel

Kolarbyn Eco-lodge je najprimitivniji hotel u Švedskoj. On obuhvata dvanaest drvenih brvnara smještenih u šumi Skinskateberga, dva sata vožnje udaljenog od Stokholma.

Dio brvnara je opremljen ležajevima, a veći dio smještajnih kapaciteta odnosi se na prostor na kojem možete razvući vreću za spavanje.

Gostima hotela ponuđene su sve pogodnosti “Robinzonskog” odmora. Turisti se kupaju u lavoru ili obližnjem jezeru, griju se na otvorenoj vatri gdje pripremaju i sve obroke, a zabavljaju se uz lov, ribolov i pričanje priča uz vatru.

Trodnevni paket-aranžman uključuje i cijepanje drva za ogrev, turističkog vodiča za “švedski safari” na kom se upoznaje domaća flora i fauna, kao i branje pečurki, bobičastog voća i drugih jestivih šumskih plodova.

U Kolarbyn Eco-lodgeu napominju da je hotel idealan za porodični odmor i romantična druženja. Odrasla osoba za noćenje će izdvojiti oko 160 evra, dok se za djecu plaća 80.

Izvor: Dnevnik.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/putovanja/odmor-u-najprimitivnijem-hotelu-na-svijetu-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])