Bizaran GMail propust: Čitajte pažljivo!

Objavljeno: 24. 2. 2015 u 10:34h

Google je preko Twittera priznao da problem sa slanjem mejlova postoji i naveo da se radi na njegovom otklanjanju.

GMail-novi

GMail ima problema sa “To” poljem u koje se upisuju mejlovi osoba kojima se šalje mejl. Tako GMail umjesto da prilikom kucanja daje prijedloge kontakata koji se najčešće koriste on sugeriše kontakte koji se najmanje koriste.

Ovo je nepažljivim korisnicima prouzrokovalo probleme, jer su naviknuti na “auto-complete” funkciju navikli i na to da GMail uvek “ubode” osobu kojoj se mejl šalje. Nažalost, od 23. februara taj Google servis velikom broju korisnika, mada ne svima, pravi neprijatan problem, a kada će biti otklonjen Google nije naveo.

Business Insider, koji je priču i objavio, kontaktirao je Google za komentar, ali kompanija, osim zvaničnog tvita da zna za problem i radi na njemu nije ništa dodatno rekla.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nauka-i-tehnologija/bizaran-gmail-propust-citajte-pazljivo/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])