WhatsApp napokon uvodi i glasovne pozive

Objavljeno: 2. 2. 2015 u 16:32h

Dugoočekivana funkcija WhatsApp-a, koja korisnicima omogućava pozivanje i koja je već duže vrijeme predmet nagađanja, napokon je postala stvarnost. 

whatsapp

Ova funkcija se sada objavljuje svim korisnicima, ali prema svemu sudeći, WhatsApp će taj postupak uvoditi korak po korak. Naravno, prije svega je potrebno imati instaliranu najnoviju verziju aplikacije, a moguće je da ćete ovu funkciju dobiti i odmah, ako vas pozove neko kome je ona već dostupna.

Što se tiče interfejsa, funkcija za pozivanje dodaje individualne pozive, čet i tab za kontakte na vrhu. Tu su i posebni dugmići za pozive, četovanje i kontakte, a sam interfejs poziva je vrlo jednostavan jer prikazuje ime i WhatsApp profilnu fotografiju osobe koju pozivate.

Nova funkcija bi u početku trebalo da bude dostupna samo Android korisnicima.

Izvor: 24sata.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nauka-i-tehnologija/whatsapp-napokon-uvodi-i-glasovne-pozive/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])