Možda ste suviše stari za Facebook?

Objavljeno: 19. 12. 2014 u 12:57h

Evo nekoliko znakova koji su možda “alarm” da Facebook i društvene mreže, ipak, nisu za vas.

download

Facebook, Twitter, Instagram i društvene mreže čine da se osjećamo mlađe, između ostalog. Bez obzira na to, ako vam ne ide na njima, možda je vrijeme da pređete na igre ili neki drugi vid zabave na netu. Možda ste jednostavno  “prerasli” Fejs i ostale mreže i tu nema ništa loše. Jednostavno, potreban vam je veći izazov na netu od društvenih mreža.

Ovih nekoliko znakova moglo bi da ukaže na tako nešto.

1. Otvorili ste nalog isključivo da biste pratili djecu ili nekog ukućanina. Nedavno je Fejs uveo pravilo da se moramo prijavljivati sa pravim imenom i prezimenom. Svi znaju ko ste, a pretpostavljaju i zašto ste tu.

2. Redovno provjeravate MySpace i dalje, iako je odavno “mrtav”. Da, MySpace je još uvijek onlajn i Džastin Timberlejk ga još uvijek sporadično spominje, ali ako i dalje kačite pjesme i statuse na tu mrežu – onda je vrijeme za penziju!

3. Neko je lajkovao vaš status, a vi lajkujete sve njegove u narednih par sati.

4. Vaše statuse niko ne razumije, ne lajkuje ih i ne odgovara na njih. Ni vi ne razumijete statuse drugih korisnika, jer koriste nekakav “sleng”.

5. Kačite slike hrane uvijek kada jedete u Meku. To je odavno izašlo iz mode…

6. Tražite profile sa mačkama i kućnim ljubimcima, jer od njih ne očekujete “interakciju”, a istovremeno “mrzovoljna mačka” vam je dosadna i ne razumijete je.

7. Obavještavate vaše prijatelje da ste okačili nešto novo na svoj profil porukom ili mejlom, jer i nemate ih baš puno i imate vremena za tako nešto.

8. Svojski se trudite da budete u trendu, da ne kažemo “kul”, ali ne ide.

9. Persiraju vam kada vam se obrate.

10. Radujete se svakom lajku (jer ih nema često)..

11. Nemate novih zahtjeva za prijateljstvo već nedjeljama, mjesecima…

12. Ljudi ne misle da ste smarač, jednostavno misle da nemaju o čemu da pričaju sa vama, jer postoji “razlika u godinama”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nauka-i-tehnologija/mozda-ste-suvise-stari-za-facebook/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])