Hakeri otkrili novi Bond telefon: Sony Xperia Z4

Objavljeno: 19. 12. 2014 u 14:50h

Potpuno je nevjerovatno šta hakeri rade Sony kompaniji! Najnovije “otkriće” je da će Džejms Bond u novom filmu nositi Sony Xperia Z4 smartfon.

Sony-Xperia-Z4-Bond

Znali smo da je model Xperia Z4 spreman za CES 2015 premijeru, koja će biti negdje između 6. i 9. januara, a sad, zahvaljujući hakerima koji su “razorili” Sony sistem, znamo i kako će telefon izgledati ili makar Bond verzija. Telo će podsjećati na tijelo modela Xperia Z3koji smo upoznali u Berlinu, na IFI. Ipak, materijali, stranice, biće još sjajniji, a zvučnici će  biti pomjereni na sam vrh i dno telefona, kao što su bili na originalnom Xperia Z uređaju.

Displej telefona će biti dijagonale 5.2 ili 5.4 inča,  rezolucije 2.560 x 1.440 piksela, imaće Android 5.0 ili 5.0.1 Lollipop, kamera će biti poboljšana, a RAM memorija će i dalje imati tri giga, uz microSD podršku za kartice do 128 gigabajta.

Sony Xperia Z4 će nositi Džejms Bond u novom “Spectre” filmu, čiji su detalji, opet zahvaljujući hakerima, procurili u etar. U prepisci dva visoka zvaničnika Sonyja spominje se da se telefoni spremaju za maj i novembar, što se ne poklapa sa očekivanom premijerom Z4 na CES sajmu, ali kako se radi o više uređaja moguće je da su pričali o drugim modelima. Šuška se i o istovremenoj premijeri Xperia Z4 compact modela s najavom Z4. Naravno, sve ovo uzmite sa rezervom, jer ništa nije potvrđeno.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nauka-i-tehnologija/hakeri-otkrili-novi-bond-telefon-sony-xperia-z4/||claudebot