Telefon koji će promjeniti sve stiže 11. novembra! (Foto)

Objavljeno: 9. 11. 2014 u 11:44h

Povoljni telefoni vladaju tržištem, a prvi Microsoft Lumia uređaj biće nešto sasvim posebno i to po nevjerovatnoj cijeni!

Microsoft-Lumia

Pisali smo već o tome – Nokia je otišla u penziju i preživjela je samo Lumia. Prvi Microsoft Lumia telefon, koji će se pojaviti 11. 11. biće najvjerovatnije Lumia 535. Imaće izmenjive maske u bojama, a specifikacija će biti ono što se konkurentima nikako neće svidjeti.

Poređenja radi, Lumia 520, koja je do sada prodata u preko 12 miliona komada, na početku koštala je više od cijene modela Lumia 535, o kojoj se šuška da će biti između 125 i 175 evra sa svim porezima i taksama. Ukoliko to bude slučaj, a specifikacije iz nastavka, onda Android u donjem segmentu jednostavno neće imati čemu da se nada, pogledajte:

Displej 5 inča (oko 13 centimetara)
Windows Phone 8 Update
Lumia Denim softver
1.2 GHz Snapdragon 200, kvadkor CPU
Dual SIM podrška
1 giga RAM memorije
8 giga ROM memorije
5 MPx kamera sa AF i VGA prednja sa Lumia Selfie aplikacijom
1.900 mAh baterija
140 × 72 × 9.3 milimetra, 145 grama
Radne frkfencije: GSM/3G 900 MHz, 1800 MHz, 850 MHz i 1900 MHz
Boje izmjenjivih maski: crna, bijela, siva, plava, narandžasta, crvena i zelena.

Microsoft-Lumia-535-2

Zašto mislimo da će Lumia 535, odnosno prvi Microsoft Lumia telefon (još nije potvrđeno da će se zvati baš Lumia 535) biti bolji od Android konkurencije:

– u ovom cjenovnom rangu Android nema Qualcomm uređaj i
– Windows Phone je stabilniji i brži od Androida u tomrangu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nauka-i-tehnologija/telefon-koji-ce-promjeniti-sve-stize-11-novembra-foto/||claudebot