Stephen Hawking objavio svoj prvi post na Facebooku, evo šta je napisao… (Foto)

Objavljeno: 25. 10. 2014 u 19:28h

Stephen Hawking, najpoznatiji savremeni fizičar, otvorio je Facebook profil početkom ovog mjeseca, a juče je objavio i svoj prvi post.

a SH

“Oduvijek sam se pitao u čemu je tajna postojanja svemira. Vrijeme i prostor mogu zauvijek biti misterija, ali to me nije spriječilo u potrazi. Veze među nama su beskonačne, a sad kad imam priliku, raduje me da ovo putovanje dijelim s vama. Budite znatiželjni, znam da ću ja uvijek biti. Dobro došli i hvala vam što posjećujete moju stranicu”, napisao je Hawking u svojoj prvoj objavi na Facebooku.

a FB

Poznati naučnik ima već više od milion pratilaca na ovoj društvenoj mreži, a biće svakako zanimljivo pratiti njegove objave.

Inače, za nekoliko sedmica bit će premijerno prikazan biografski film o Hawkingovom životu, “The Theory of Everything”, čiji je reditelj James Marsh, a u kojem će poznatog fizičara glumiti Eddie Redmayne.

Filmska priča donosi poznate i nepoznate detalje iz Hawkingova privatnog i poslovnog života. Osim prikaza njegova obrazovanja i naučne karijere, film donosi i priču o borbi s teškom bolešću s kojom je suočen.

Izvor: Index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nauka-i-tehnologija/stephen-hawking-objavio-svoj-prvi-post-na-facebooku-evo-sta-je-napisao-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])