Muka vam je od reklama? Tek će da vam bude!

Objavljeno: 1. 10. 2014 u 13:00h

Google oglasi na Android i mobilnim uređajima prikazivaće se preko cijelog ekrana!

gogol

Kompanija Google razvija novu platformu za oglašavanje, koja će objediniti Google Display Network, AdMob i DoubleClick servise, preko kojih će se isporučivati novi, napredniji i vizuelno bogatiji oglasi. Platforma se razvija posebno za mobilne uređaje i biće aktivirana u narednim mjesecima. Reklame će biti bogatije i tekstualnim i slikovnim sadržajima, grafikom i multimedijom pa će, osim prikazivanja na cijelom ekranu, umjesto u njegovom dnu, ponuditi i video snimke, foto galerije i druge sadržaje vezane za prikazan oglas, navodi TNW portal.

Reklame koje se prikazuju preko cijelog displeja telefona i tableta sad se sreću u besplatnim igrama, ali će se uskoro pojaviti u svim Android aplikacijama. Ipak, korisnik, ukoliko ne želi, moći će da preskoči reklamu ili da je isključi kada plati za igru i druge sadržaje.

Onima koji se bave reklamiranjem i žive od toga Google je ponudio set novih alatki za bolji i brži rad i prebacivanje reklama iz jednog u drugi oblik. Takođe, tu su i novi tipovi reklama, poput ovih na cijelom displeju, a zadržaće se i dosadašnji formati.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nauka-i-tehnologija/muka-vam-je-od-reklama-tek-ce-da-vam-bude/||claudebot