Otvoren konkurs za Jelen Demofest 08

Objavljeno: 2. 2. 2015 u 12:11h

Iako je još uvijek hladno, i ovog ljeta ljubitelje dobre muzike, ali i one koji je kreiraju, očekuje vanserijski provod u Banjaluci, jer najveći regionalni festival naeafirmisanih bendova Jelen Demofest osmi put otvara konkurs za sve demo sastave i izvođače sa ex-Yu prostora.

JDF 04

Svi zainteresovani bendovi se na konkurs za Jelen Demofest 08 mogu prijaviti preko zvaničnog sajta festivala na adresi www.demofest.org, a elektronska prijava koju je potrebno detaljno ispuniti nalazi se u kategoriji Festival/Takmičari.

Uz prijavu je obavezno poslati i dvije numere sa pripadajućim tekstovima i fotografiju benda, te ih poslati na [email protected], a organizatori nepotpune prijave neće uzimati u obzir. Osnovni uslov koji svi prijavljeni bendovi moraju ispuniti je da do sada nisu objavljivali svoj materijal preko neke od legitimnih izdavačkih kuća.

Nakon završenog konkursa, stručni žiri će odabrati 30 bendova koji će imati priliku da pred publikom nastupe na jednoj od dvije kvalifikacione večeri. Nakon toga, deset ili više bendova će se u finalu boriti za prestižne nagrade festivala. Podsjećamo, prošle godine je Jelen Demofest dodijelio rekordan broj nagrada, kada je pored tri glavne, uručeno još šest pratećih nagrada.

“Kao što je svima već dobro poznato, i ovoga puta će prilikom odabira 30 najboljih presuditi kvalitet, autentičnost, energija, te autorski pečat prijavljenih sastava”, navela je Brankica Janković, direktorica Jelen Demofesta.

Konkurs za takmičare Jelen Demofesta 08 biće otvoren naredna dva mjeseca, preciznije do 1. aprila 2015. godine. Rezultati ovogodišnjeg konkursa biće objavljeni tokom juna, kada će biti poznata i imena stručnog žirija.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/otvoren-konkurs-za-jelen-demofest-08/||claudebot