Mirjana Kalabić, vokal banjalučkog benda Four roses: Slobodnu emociju publika najbolje osjeti

Objavljeno: 15. 11. 2014 u 19:57h

Talentovana muzičarka Mirjana Kalabić, čiji prepoznatljiv lik i glas se ne zaboravlja lako, novi je član banjalučkog benda “Four roses”, a na samom početku saradnje, oživjeli su planovi i ideje, za autorski rad i svirke.

slikacitava

“Do saradnje je došlo sasvim spontano. Mario Zlatinić i Antonio Dragomirov Popović, kao vodeći članovi benda su već ranije bili upoznati sa mojim izvođenjem na sceni, tako da su mi predložili da se pridružim njihovom bendu” – ispričala je Kalabićeva.

Publici će se uskoro predstaviti spotom za kavera koji će ih predstaviti u obliku u kojem sada postoje.

“Na našem repertoaru mogu se čuti popularni r n b i techno hitovi, pop-rok balade i sve ono što volimo i volite čuti prije izlaska u klub ili uz večeru i vino sa dragim ljudima” – kaže Kalabićeva.

Iskusnije kolege, koje su dugo na muzičkoj sceni, pružaju joj maksimalnu podršku i slobodu da se izrazi.

“Njihovo iskustvo postaje moja prednost kako u muzici tako i u svemu. Smatram da je takva vrsta slobode u muzici najbitnija jer slobodna emocija najbolje može da se prenese na publiku”  – naglasila je Kalabićeva.

Pored muzike, Mirjana koja studira psihologiju smatra da mladi ljudi danas imaju i previše slobode za kreativnost.

“Živimo u superslobodnom vremenu. Virtuelna igranka pruža slobodan ulaz svima koji žele da zasijaju ili da predstave svoju kreativnost i talenat. Ne bih da izdvajam mlade ljude iz RS kao osakaćene igrače u tome. U zavisnosti od apetita, načina i energije, zadovoljstvo generiše sama osoba u sebi. Kreativnost ne treba da zavisi od aplauza i nadnice, već da djeluje i postoji u trenutnoj konstelaciji” – objasnila je ona.

“Sunrise band”

“Sunrise” je moja prva muzička porodica. Emotivno sam vezana kako za taj period života i rada sa njima, tako i za svakog člana prve postave benda. Poslije toga, otišla sam da se nađem u svojoj tišini da saznam gdje, šta i kako želim. Bilo je par pokušaja da napravim željeni sastav. Ali, dug je put od ideje do realizacije. Ponekad je teško znati da li si ti ostavio muziku ili ona tebe, ali svakako da ona uvijek postoji kao dio mene. Vratila sam se da pjevam, da otvorim grlenu čakru, da dijelimo emociju. Divan osjećaj” – kaže Mirjana Kalabić.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mirjana-kalabic-vokal-banjaluckog-benda-four-roses-slobodnu-emociju-publika-najbolje-osjeti/||claudebot