Poslušajte prvi singl Lukijana Ivanovića (Video)

Objavljeno: 13. 11. 2014 u 11:54h

Promocija prve pjesme i spota finaliste regionalnog muzičkog takmičenja “X Factor Adria”, Lukijana Ivanovića, održana je u srijedu, 12. novembra u Banjaluci. Lukijan je pred brojnim zvanicama predstavio prvu pjesmu “Sve si meni”.

spot

Pjesma “Sve si meni”, Banjalučanina koji se proslavio vokalnim mogućnostima u muzičkom takmičenju “X Factor”, nastala je u zajedničkoj saradnji Lukijana Ivanovića sa Adrijanom Baralić koji potpisuju tekst, Dušanom Alagićem koji je uradio aranžman i produkciju i Nemanjom Ivanovićem koji je režirao spot.

“Dragi prijatelji, nakon petnaest godina truda i stvaranja, došao je trenutak da vam predstavim prvu, autorsku pjesmu ‘Sve si meni’! Hvala svima koji su pomogli moj dosadašnji rad. Nadam se da ćete uživati, kako u ovoj pjesmi, tako i u narednim koje dolaze”, napisao je Lukijan na svom Facebook profilu nakon promocije singla.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/poslusajte-prvi-singl-lukijana-ivanovica-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])