Banjalučanka snimila cover pjesme benda Four Roses (Video)

Objavljeno: 1. 11. 2014 u 15:09h

Banjalučka pjevačica i vokalni pedagog Maja Manojlović-Dobrijević, snimila je cover za pjesmu “Neću lutati”, banjalučkog benda Four Roses.

Maja Manojlović-Dobrijević

“Izbor pjesme je atipičan jer nije riječ o planetarno poznatom hitu, a motiv za ovaj potez je potreba da se podrže banjalučki bendovi koji sjajno rade, a nemaju previše mogućnosti da izađu iz anonimnosti”, rekla je Maja za Mondo.

Ovim coverom Maja prezentuje i smjer u kojem će da radi njena škola modernog pjevanja.

“Sumiranjem dosadašnjeg iskustva u radu sa pjevačima i poslovnim udruživanjem sa suprugom Ninoslavom Dobrijevićem –Tikijem, kao muzičkim producentom, pokušaću vokalno-pedagoški rad podići na novi nivo. Tako će pod “Digital Boyler” etiketom da radi moja škola modernog pjevanja koja će se zvati “MaMa VOX”. Vodeći se idejom udruživanja lokalnih snaga, za video produkciju (koja postaje dio ponude) biće zadužena mlada Tea Jagodić koju već znamo po njenom radu na polju umjetničke fotografije”, dodale je ova Banjalučanka koja je poznata po odličnom vokalnim mogućnostima.

Ono što će ovu ekipu da razlikuje od ostalih jeste moderan i višeslojan pristup u radu, kako u pedagoškom tako i u tehnološkom smislu, čime će zainteresovani prvi put na ovom prostoru imati mogućnost objedinjavanja cjelokupnog kreativnog procesa – od osnovnih koraka u smislu pjevačke edukacije i priprema za snimanje do finalnog muzičko-vizuelnog proizvoda.

Maja najavljuje i saradnju sa nekim od poznatih imena regionalne scene, a do tada uživajte u njenom izvođenju pjesme “Neću lutati”!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/banjalucanka-snimila-cover-pjesme-benda-four-roses-video/||claudebot