Ako ne znaš gdje da izađeš večeras… (Video)

Objavljeno: 10. 10. 2014 u 16:59h

…svrati do kluba Boom Boom Room gdje večeras, 10. oktobra svira The Babe Barbarella ESFF bend. 

bom

Momci čiji muzički repertoar nikoga ne ostavlja ravnodušnim i večeras obećavaju vrhunsku zabavu.

“A good many dramatic situations begin with screaming”, davno je rekla Džejn Fonda u filmu “Barbarella”, a tako i momci iz istoimenog benda obećavaju dobar vrisak, proparaćen kvalitetnim plesnim repertoarom.

Ovaj fantastičan bend poznat je po zanimljivim cover stvarima, uskoro će snimiti još jednu obradu u njihovom prepoznatljivom aranžmanu, a spremaju i prvu autorsku pjesmu.

Svirka počinjeu 23 sata, a ulaz je slobodan!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ako-ne-znas-gdje-da-izades-veceras-video/||claudebot