“Pinkova zvjezdica” iz Banjaluke (Video)

Objavljeno: 6. 10. 2014 u 11:43h

Škola modernog pjevanja na čijem je čelu banjalučka umjetnica, ali i vokalni trener, Maja Manojlović Dobrijević iz Banjaluke, potvrdila je po ko zna koji put da njeni učenici – pjevači, u radu sa njom zablistaju gdje god se pojavili.

maja

Dokaz za to je i uspjeh koji je nedavno ostvario David Radosavljević iz Banjaluke, nastupajući u novom muzičkom šou „Pinkove zvezdice“. David je ostavio bez daha petočlani žiri, koji čine Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović, te je uz fenomenalne komentare sa pet „DA“ prošao prvi krug takmičenja.

David i Maja sarađuju i spremaju se za ovo takmičenje već par mjeseci, a Maja ima samo riječi hvale za svog talentovanog učenika.

„David je vrijedan i brzo uči, jer pjeva srcem“, rekla je Maja Manojlović Dobrijević, instruktor modernog pjevanja.

David je zadovoljan kako teku pripreme sa Majom i sa nestrpljenjem čeka svaki čas. Na ovom takmičenju učesnici pjevaju isključivo zabavnu muziku.

Za one koji ne znaju, ovo je jedina škola modernog pjevanja u Banjaluci i šire koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo i rad sa mladim pjevačima, ali i rezultate. Da se podsjetimo, učenici škole modernog pjevanja, sa Majom su ostvarivali značajne rezultate, kako na dječijim i omladinskim festivalima u BiH, tako i u Srbiji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Bjelorusiji, Makedoniji.

Pored festivala tu su bili i muzička talent takmičenja na kojima su se njeni učenici pojavljivali, a to su „Hrvatski super talent“, „Zvijezda možeš biti Ti“ i sad- „Pinkove zvezdice“.

David ima punu podršku porodice i prijatelja, ali i drugara iz Škole modernog pjevanja koju vodi Maja Manojlović Dobrijević.

Pogledajte Davidov nastup!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pinkova-zvjezdica-iz-banjaluke-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])