Kiki Lesendrić: Banjalučanima obećavam dobar provod

Objavljeno: 26. 9. 2014 u 10:18h

“Banjalučani cijene to što radimo i na naše koncerte uvijek dođe veliki broj ljudi. Banjaluka je uvijek bila vrlo specifična po muzici, znam da je rokenrol jako zastupljen i da je publika dosta selektivna”, ali i da zna da prepozna kvalitet.

Kiki

Rekao je ovo za “Glas Srpske” popularni muzičar Kiki Lesendrić i najavio dobru atmosferu na koncertu, koji će biti održan 3. oktobra u Banjaluci u okviru prvog studentskog muzičkog festivala “Students nights music fest”.

Nastup Kikija Lesendrića i “Pilota” biće održan u klubu “Tamaris” u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjaluci.

“U Banjaluci nema opuštanja. Naučili smo da uvijek moramo biti dobri da bismo dobili reakciju. Na ovom nastupu daćemo sve od sebe i publici uzvratiti energiju koju nam nesebično pokloni svaki put”, najavio je Lesendrić.

Posebno mu je drago što je u pitanju studentska žurka, jer, kako je rekao, mlade ljude uvijek podržava.

“Za mene su studenti zakon i budućnost bilo koje zemlje. Prema tome, daću sve od sebe da napravimo jedno opušteno, a s druge strane rokenrol veče i da svi zajedno uživamo”, naglasio je muzičar.

Do Nove godine trebalo je da počasti svoje fanove novim pjesmama, ali će, ipak, morati čekati proljeće.

“Trenutno radim na muzici za film “Bili smo prvaci sveta”, koji će sigurno naići na veliki odjek i u Republici Srpskoj s obzirom na to da se radi o trenutku kad je prvi put stara Jugoslavija osvojila zlato na košarkaškom prvenstvu svijeta u Ljubljani”, otkrio je on.

U međuvremenu svoju kreativnu energiju usmjeriće i na rad na novom albumu.

“Zaista sam zadovoljan pjesmama koje sam na neki način kristalizovao. Imam ih jako puno pa od toga treba da izaberem one koje su jako bitne, da napravim jedan specifičan album, ali mislim da sam po nekim svojim standardima blizu toga”, rekao je Lesendrić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kiki-lesendric-banjalucanima-obecavam-dobar-provod/||claudebot