Banjalučki dani piva: Saznajte kad ko svira

Objavljeno: 13. 8. 2014 u 12:01h

Trododnevna muzičko-zabavna manifestacija „Banjalučki dani piva” počinje u četvrtak, 14. avgusta, trajaće tri dana, a ugostiće neke od najvećih muzičkih zvijezda bivše Jugoslavije.

satnica

Organizatori najavljuju veliki broj pivskih brendova, najveći luna-park ikad instaliran u Banjaluci, a zabavni dio programa će se odvijati na dvije pozornice: DJ stage – ljetna pozornica Kastela, na kojoj će muziku puštati DJ-evi iz Banjaluke, Zagreba, Sarajeva, Beograda i Ljubljane, te centralna rok pozornica na platou ispred Kastela.

U četvrtak slušamo Ramba Amadeusa, St. Louis Band i Dejana Petrovića i njegov Big Band. Glavne zvijezde drugog dana biće Đorđe David i Death Saw, Crvena jabuka i Yu Grupa, a posljednje noći dolaze nam Osvajači, Divlje jagode i Elemental. Tačan raspored nastupa potražite na plakatu.

Programi na glavnoj pozornici počinju u 19:30, a završavaju u četiri sata.

Ulaz na festival je besplatan do 21h, a nakon toga cijena ulaznice će biti 2 KM.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/banjalucki-dani-piva-saznajte-kad-ko-svira/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])