Počeo treći Fresh Wave Festival: Mark Knight oduševio Banjalučane

Objavljeno: 8. 8. 2014 u 12:32h

Prvo veče trećeg Fresh Wave Festivala privuklo je na banjalučku tvrđavu Kastel oko dvije hiljade posjetilaca željnih dobre zabave.

fresh wave

Odlično raspoložena publika ovacijama je pozdravila dolazak zvijezde večeri, britanskog DJ-a i producenta Mark Knight-a. U razgovoru sa medijima Knight je izjavio da voli festivale i njihovu energiju, ali i da zna ponešto o Bosni i Hercegovinu u kojoj nastupa drugi put.

On je ostvario dobru komunikaciju sa ljudima koji su plesali do ranih jutarnjih časova uz njegovu muziku ali i mnogobrojne klupske hitove koje je puštao. Prije nego što je Mark Knight preuzeo miksetu, ljubitelje elektronske muzike na glavnoj bini zagrijao je banjalučki DJ.

Čast da prvi nastupi na Live bini imao je bend Grasshoppers iz Kotor Varoši. Nakon njih red je došao na poklonike hih hop muzike koji su uživali uz Fantastičnu četvorku i THC la Familiju. Uvijek rado viđeni gosti na ovim prostorima, članovi Orthodox Celts-a još jednom su pokazali da su majstori dobre atmosfere jer su rasplesali prisutne na Live bini koja se pokazala kao pun pogodak.

Publika sa velikim nestrpljenjem očekuje nastup hrvatskog benda Majke koji je na programu Live bine drugog dana Fresh Wave Festivala. Više informacija o festivalu možete pronaći na Facebook stranici.

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/poceo-treci-fresh-wave-festival-mark-knight-odusevio-banjalucane/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])