“Brodolom na Vrbasu” premašio očekivanja

Objavljeno: 4. 8. 2014 u 11:02h

Žurka “Brodolom na Vrbasu” koja je održana proteklog vikenda u Rafting centru “Kanjon” okupila je oko 3.000 ljubitelja elektronske muzike.

brodolom

Portparol “Brodoloma” Maja Desančić rekla je da je najveća ljetna žurka u gradu na Vrbasu, kada svi sijaju u bijelom, premašila očekivanja organizatora.

“Kanjon” je do ranih jutarnjih časova vrvio od Banjalučana i stranaca željnih dobre zabave”, dodala je Desančićeva.

Atmosferu su do usijanja dovela trojica di-džejeva – Vladan Cvijetić, Miloš Stankić – DJ Kimi i NebsJack, ređavši razne mikseve popularnih pjesama.

Di-džejevi su poklanjali i ulaznice za manifestaciju “Freš vejv”. “Brodolom” je održan po četvrti put, a ovo je jedan od značajnijih muzičkih događaja u regionu.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/brodolom-na-vrbasu-premasio-ocekivanja/||claudebot