X Factor Adria: Lukijan, Aleksa, Haris, Tamara, Ilma i Aleksandra u finalu! (FOTO)

Objavljeno: 18. 12. 2013 u 09:44h

U “X factoru” je počela nova faza takmičenja “kuće sudija” gdje će od 24 takmičara dvije epizode biti odabrano samo 12 koji nastavljaju takmičenje. U prvoj epizodi Emina i Kiki imaju težak zadatak da kao mentori izaberu po troje kandidata iz svojih grupa.

X-Faktor-21

Na početku nove epizode vidjeli smo kako su se takmičari grupe “Muškarci do 27″ proveli u Istanbulu, gdje su bili počasni gosti njihove mentorke Emine Jahović Sandal.

U ovoj grupi našli su se: Stefan Koković Aleksa Perović, Haris Ćato, Lukijan Ivanović, Petar Jojić i Miloš Bajat. Većina takmičara je prvi pu letela avionom, pa će im ovo uzbudljivo putovanje sigurno ostati u sećanju. Pošto su ovi talentovani momci proveli nekoliko dana u Istanbulu, vratili su se u srpsku prestonicu, zajedno s svojom mentorkom Eminom Jahović.

– Kompletno iskustvo vezano za “kuće sudija” je bilo fenomenalno! Drago mi je da su kandidati bili kod mene i zaista nisam želela da njihov prvi dolazak u Istanbul ostane u lošem sećanju i zato smo odluku doneli u Beogradu. Naravno, sve mi je bilo lakše kada sam, kao gosta mentora, pozvala svog supruga koji ima bogato radno iskustvo. Mustafa mi je mnogo pomogao u ključnim momentima – rekla je pjevačica.

emina1

Foto: TV Pink

Svaki takmičar se predstavio jednom muzičkom numerom, a Emina i njen suprug Mustaf Sandal uživali su u svim nastupima.

Proglašenje rezultata bilo je veoma uzbudljivo posebno u slučaju Harisa Ćata, koji se i rasplakao od sreće.

Iz Eminine grupe “Muškarci do 27″ , u finale “X Factora” plasirali su se: Lukijan Ivanović, Aleksa Perović i Haris Ćato.

– Dugo sam u poslu šoubiznisa i nisam imao prilike da baš čest vidim ovakav nivo nastupa. Mislim da si uradio savršen posao – rekao je Mustafa Lukijanu. Emina je bila veoma zadovoljna progresom njenih kandidata.

Kao gosta mentora Kiki je pozvao Skota Milsa, dugogodišnjeg prijatelja i radio – voditelja iz Velike Britanije koji mu je svesrdno pomogao da donese ispravnu odluku. Skot je bio oduševljen pjevačkim umijećem pojedinih takmičarki.

Kiki-Lesendric-Skot-Mils-X-Factor

Foto: X Factor Promo

– Imaš jako moćan vokal – rekao je Mill Aleksandri Brković koja je nastupala prva pevajući baladu Jelene Tomašević. Međutim, bilo je i oni koje su njihovog mentora Kikija Lesendrića razočarale!

– Hristina je bila bolja ranije – bio je iskren Kiki. Tamara se predstavila pjesmom Bebi Dol i izmamila je zadovoljan osmijeh svom mentoru.

– Nimalo mi nije bilo lako da donesem odluku ko od ovih sjajnih devojaka ide u finale. Zaista su se sve devojke maksimalno trudile. Znam da nije lako nastupati pred samo dva čoveka. Skot Mils mi je dosta pomogao – rekao je Kiki.

Djevojke su ulazile jedna po jedna da čuju rezultate, bilo je veoma napeto i ubudljivo! U finalu, iz Kikijeve grupe ćete gledati: Tamaru Milanović, Ilmu Karahmet i Aleksandru Brković.

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/x-factor-adria-lukijan-aleksa-haris-tamara-ilma-i-aleksandra-u-finalu-foto/||claudebot