Rolka, neizostavna ove zime

Objavljeno: 22. 12. 2014 u 20:09h

Rolke su krajem 19. vijeka počeli da nose fizički radnici, mornari i policajci kao sastavni dio svoje uniforme.

rolka

Tokom 20. vijeka postaju otmeniji komad odjeće rezervisan za umjetnike i intelektualce.

Pedesetih godina prošlog vijeka su se ušunjale i u ormare većine žena.

Rolka se ove zime sramežljivo vraća na modnu scenu zahvaljujući dizajnerima kao što je Ralph Lauren.

Bilo da su u pitanju široki udobni modeli ili elegantni, uski, koji prate liniju tijela, rolka je ove zime neizostavan dio garderobe.

Ako je pritom krasi predimenzionirana kragna, onda ste sigurni da ste u trendu. Idealne su za hladne zimske dane, a osim u kombinaciji s pantalonama, možete ih nositi na maksi ili mini suknje ili ispod velikih šalova.

Izvor: Ljepota i zdravlje

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/rolka-neizostavna-ove-zime/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])