Hit paž ombre i kratke šiške (Foto)

Objavljeno: 21. 12. 2014 u 12:09h

Frizura je veoma bitan faktor ostavljanja prvog utiska kod nekoga. Da li je kosa pedantno i uredno obojena, da li je čista i kako je ošišana govori o vama.

Foto2

Kada se radi o glavi, ljudi su uglavnom veoma komplikovani i pažljivo biraju sebi novu frizuru. Nova frizura vam totalno može promijeniti opis i takođe vam može dati više samopouzdanja.

Što se tiče frizura za 2015, ova godina je veoma zanimljiva, jer su u modi i duža i kraća kosa. Kada je riječ o kratkim frizurama kod žena, moda ponovo ide u smjeru ekstremno obrijane glave sa dužom asimetrijom.

Što se tiče klasike, paž ispod ramena sa zanimljivim ombre bojama, uvijen, prelomljen, lepršav je apsolutni hit. Takođe, svjetski frizeri kažu da se vraća duži bob i plava kosa. Pored plave boje, u trendu su bakarni i pepeljasti tonovi.

Što se tiče duge kose, pletenica opet dominira, razbacana, lepršava ili kao klasična riblja kost.

Prema onome što je bilo vidljivo na revijama svjetskih kreatora, u modi je tzv. ututkana kosa. Radi se u stvari o  sakrivanju vrhova kose u rolke i ovratnike jakni i kaputa. Na prvi pogled ova frizura može izgledati kao lažni bob. Dizajneri brazilske kuće “Osklen” smatraju da će ta frizura biti hit 2015. godine. Ta frizura može biti oblikovana i lančićem ili šalom. Do sada je ova “frizura” oblikovana često tokom hladnih zimskih dana kako bismo se utoplili. Sada je “ututkana” kosa postala poseban modni stil.

Kada su u pitanju šiške, donedavno su bile moderne duge. Ali modna dizajnerica Julia Kupinskaja smatra da bi šiške u 2015. trebalo da budu kraće. Vrlo kratke šiške mogle bi postati hit u narednoj godini. Što se šišaka tiče, one su kratke, precizno ošišane i oblikovane.

Umjesto šišanja možete počešljati svoju dugu kosu preko čela. Niski razdjeljak pomaže u oblikovanju te frizure.

Bliži se i Nova godina, a vaš novogodišnji izgled neće biti potpun bez savršene frizure. U stvari, mnogim ženama je frizura važnija od haljine ili modnih dodataka pa odbijaju izaći ako njihova kosa ne izgleda besprijekorno.

Za doček Nove godine i svečaniji stil možete izabrati frizuru sa lagano valovitim kovrdžama, ili, ako želite podignuti kosu, birajte punđu,  a odlučite se za one sa više volumena jer će izgledati elegantnije i glamuroznije.

Takođe, ukoliko ste mislili da rep nije prikladan za novogodišnju noć, razmislite ponovo. Ukoliko inače nosite podignutu ili puštenu kosu, niski rep na strani biće savršeno osvježenje. Dobar odabir je i ležerna pletenica te elegantan ukras u kosi.

Kada su u pitanju muškarci, u 2014. godini definitivno muška hit frizura bila je kratka kosa sa malo dužom šiškom, ili kosa na cent sa strane, a u sredini ostavljena duža kosa. U novoj godini se vraća trend nešto duže kose za šta je potrebno da kosa uvijek bude oprana, te za koju vam nije potreban fen i pegla za kosu nego prsti, gel i mnogo mašte.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/hit-paz-ombre-i-kratke-siske-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])