U ovih 11 zemalja žive najljepše žene na svijetu

Objavljeno: 15. 12. 2014 u 14:06h

U svakom dijelu svijeta ima mnogo lijepih ljudi, ali poznato je da se neke nacije, u poređenju sa drugima, izdvajaju po ljepoti. Svaka žena je lijepa na svoj način, ali u skladu sa opšte prihvaćenim standardima, neke od njih se ističu svojim izgledom.

Ako je verovati prestižnom portalu Destination’s Point, namenjenom iskusnim svetskim putnicima, ovo su države u kojima ćete naći najljepše i najzgodnije žene na svetu.

To ne znači da je ljepota rezervisana samo za ove zemlje, jer ljepotica ima svuda, samo ih ovde ima u mnogo većem broju nego što je to uobičajeno.

11. JUŽNA KOREJA

Juzna Koreja

Južnokorejke su veoma dopadljive dame, izgledaju veom privlačno zahvaljujući svom lijepom i nevinom izgledu. Uglavnom imaju dobar ten i srednje su visine.

10. ITALIJA

Italija

Italijanke su jako zgodne. Elegancija koju poseduju zahvaljujući svom autfitu, čini ih posebno zanosnim. Imaju mediteranski ten i dobar smisao za oblačenje.

9. UKRAJINA

 

Ukrajina

Ukrajinke spadaju među najodvažnije i najljepše žene na svetu. Veoma su zgodne, seksi i slatke u isto vreme.

8. ARGENTINA

 

Argentina

Ove žene lepoti pridaju dosta značaja. Devojke obraćaju dosta pažnje na njegu kože i kose, i daju sve od sebe da izgledaju odvažno i seksi. To je razlog zašto su žene u Argentini mahom šarmantne. Visoke su, tamnijeg tena i prate modu.

7. FRANCUSKA

 

Francuska

Žene u Francuskoj su poznate po tome što su veoma otvorene i prijatne. One žive u zemlji ljubavi i veoma su romantične i suptilne.

6. SRBIJA

Srbija

Srpkinje su savršena kombinacija slovenskih i mediteranskih gena. Devojke su visoke, zgodne, seksi i imaju stila za oblačenje. Imaju prodoran pogled i savršenu figuru. Ne samo da su tanke poput modela, već imaju savršene proprocije. Imaju duge noge, tanak struk, okruglaste zadnjice, lepe grudi i savršen ravan stomak. 99,99 odsto žena ima figuru kao filmska zvezda!

5. ŠVEDSKA

Svedska

Žene u ovoj zemlji su mršave, visoke, plave kose i očiju. Druželjubive su prirode i privlačne su muškarcima širom sveta. Sve što ste ikada čuli o njima je istina.

4. INDIJA

Indija

Indija je multikulturalna zemlja sa veoma elegantnim i egzotičnim ženama svih uzrasta. Imaju taman ten i veoma ženstven pristup svemu. Ono što ove žene čini izuzetnim jeste njihov specifičan personaliti i crna sjajna kosa, koju ne možete pronaći nigde.

3. VENECUELA

Venecuela

 

Venecuela je zemlja čije su žene među najljepšima na svetu. Svima je poznato kakve su Venecuelanke. One su veoma zgodne i zanosne. Venecuela je osvojila brojne nagrade za mis sveta, mis univerzum, i mnoge druge. Zbog svega toga, verujemo da je Venecuela prepuna ljepih i zgodnih žena koje izluđuju muškarce širom sveta.

2. RUSIJA

Rusija

Za Ruskinje se oduvijek smatralo da su kraljice lepote. Veoma su upadljive sa svojom predivnom kožom, plavim očima i odličnim telom. Većina žena u Rusiji ima prelepu figuru.

1. BRAZIL

Brazil

Brazil je poznat kao zemlja lepotica, a Brazilke su čuvene po svojoj atletskoj figuri. Najbolji dio je što u Brazilu možete naći zanosnu plavušu, kao i predivnu crnkinju.

Izvor: Destination’s Point

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-ovih-11-zemalja-zive-najljepse-zene-na-svijetu/||claudebot