Kako da se dotjeraš za 10 minuta

Objavljeno: 25. 11. 2014 u 12:12h

Kada negdje žuriš, ne znači da moraš da izletiš napolje u kućnom izdanju. Uz ove savjete bićeš tip-top za samo deset minuta.

10min

Prljava ti je kosa? Nemaš vremena da je pereš i feniraš, ali imaš vremena da je osvježiš šamponom za suvo pranje, koji se nedavno pojavio i na našem tržištu. Nemaš taj šampon? Pospi tjeme talkom i protresi kroz cijelu kosu. Ako ti je frizura takva da imaš šiške, operi samo njih pravim šamponom i balzamom, a ostatak kose pokupi u rep ili punđu.

Preskči podlogu za šminku, nanesi odmah puder, ali ne i tečni i onaj u prahu, nemaš vremena za oba. Tečni puder bolje pokriva, zato neka u žurbi to bude tvoj izbor.

Crveni karmin, kažu stilisti, vadi stvar kada se žuriš, jer čini da žena izgleda dotjerano. Pazi samo da ga naneseš pedantno, da ne namažeš i zube.

Nemoj da preskočiš rumenilo, koje možeš da naneseš i na gornje kapke, kada nemaš vremena za sjenke, kreone, ajlajnere. To možeš da uradiš i u liftu, ili u automobilu dok čekaš da se malo ugrije prije nego što startuješ.

Ostala ti je još samo maskara. Sada shvataš koliko je bila kvalitena i skuplja maskara pametna investicija – samo nekoliko poteza četkicom je dovoljno za fenomenalan efekat.

Ako imaš koji minut, stavi parfem, ali pazi da u žurbi ne naprskaš svoja usta, oči, ali i da ne napraviš fleku na haljini.

Da, baš na haljini – taj komad odjeće se najbrže oblači, ne traži mnogo razmišljanja jer uz nju, osim obuće, ne moraš ništa da kombinuješ.

I, to je to! Spremna si za sastanak, ispit, kafu sa njim…

Ukoliko ćeš vrijeme van kuće provesti na otvorenom, a nisi zadovoljna kako si se našminkala, stavi naočare za sunce.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kako-da-se-dotjeras-za-10-minuta/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])