Pet trikova da izgledate atraktivnije na fotografijama!

Objavljeno: 15. 11. 2014 u 09:33h

Napravili ste nekoliko loših fotografija za koje biste voljeli da se nikada nisu dogodile? Srećom postoje savjeti koji će vam omogućiti da se to nikada ne dogodi i da na svakoj fotografiji ispadnete…savršeno!

selfie

Unesite malo boje!

Danas vam nije dan? Kada se pogledate u ogledalo znate da to nije to, danas niste najljepši?
Nekim danima vaš personaliti ne transmituje fotogenišnost, a u takvim situacijama, malo boje na fotografiji čini čuda!
Dame: Stavite jarki ruž na usne i malo jače rumenilo.
Gospodo: Umjesto jednolične košulje obucite neku u boji ili jednostavno zadenite šareno maramče u džep sakoa!

Otarasite se loše pozadine!

Vi treba da budete zvijezda fotografije i pozadina nikako ne smije da odvlači pažnju s vas. Izaberite jednostavnu pozadinu ali onu koja vam omogućava kontrast. To će vam omogućiti da se nikako ne stopite sa njom.
Savjeti: Pozadina nikako ne smije da bude boje vaše kose ili garderobe. I ne dozvolite da iza vas bude išta čudno, neka neobična slika na primjer, koja će odvlačiti pažnju sa vas.

Igrajte se s nečim!

Kada pozirate ispred fotoaparata najčešće ne znate šta ćete da radite sa rukama. Čak i ukoliko se slikate sa grupom ljudi, najdosadnije moguće što možete da uradite je da nekoga pored sebe zagrlite.
Ali šta onda da radite sa rukama?
Savjeti: Držite vašeg ljubimca, držite čašu omiljenog pića, stavite ruke u džepove ili ih stavite na kukove, nježno pridržavajte ogrlicu ili kravatu.

Nađi pravi ugao!

S obzirom da kamere koriste refleksiju da bi konvertovale 3D objekte u 2D fotografiju, oblici najčešće izgledaju pomalo kompresovano i stanjeno. Gledajte pravo u kameru i pokažite svu punoću svog lica.

Ponekad samo mali ugao koji napravite svojim licem drastično mijenja fotografiju. Isprobajte sve moguće uglove i pronađite onaj koji vam se najviše dopada.

Ukoliko vas mrzi da se fotografišete, pravi izbor može da bude i ogledanje i brzo ćete uvježbati pozu koja vam se najviše dopada!

Izdužite vrat!

Gurnite lice blago na naprijed, ramena gurnite na nazad i blago na dole. Osjećaćete da vas sve zateže ali izdržite.

S takvom pozom lice će vam izgledati tanje i ljepše koliko god se neudobno i pomalo šašavo osjećali.

Izvor: Prva.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pet-trikova-da-izgledate-atraktivnije-na-fotografijama/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])