Kako da se osjećate privlačnije?

Objavljeno: 2. 11. 2014 u 15:08h

U današnje vrijeme pored svakodnevnih osoba većina žena se ne osjeća privlačno, a naravno željela bi to. Kako da se u nekoliko jednostavnih trikova osjećate privlačnije, pročitajte u nastavku članka.

zena8

Jedan od načina da se istog trena osjećate privlačno je dobra frizura. Ako smatrate da sami ne možete da napravite frizuru kakvu biste željeli otiđite kod frizera i sigurni smo čim se pogledate u ogledalo nakon promjene da ćete se osjećati privlačnije.

Kada je odjeća u pitanju tu morate da vodite dosta računa. Jako je bitno da ne pokazujete sve svoje adute. Osjećaćete se privlačnije ukoliko obučete dužu suknju ili pokrijete dekolte. Takođe, veoma je bitno da sakrijete vaše nedostatke, a to svakako možete učiniti pomoću odjeće.

Ukoliko na sebi imate seksipilan donji veš sigurno ćete se osjećati privlačnije. Donji veš nema nikakve veze sa muškarcima, pa tako i ako niste u vezi obucite nešto seksi ispod vaše odjeće i odmah ćete se osjećati privlačnije.

Jako je bitno da se stalno smijete ili barem imate blagi osmijeh na licu. Ne samo da će vas ljudi na taj način primjećivati, već ćete se i vi osjećati mnogo bolje.

Kada su cipele u pitanju, tu svakako morate da odaberete štikle, jer bez obzira koliko su neudobne mogu vam pomoći da se osjećate privlačnije. Naravno tu će i pogledi muškaraca učiniti svoje, a vi ćete se osjećati fenomenalno.

Kada hodate uvijek vodite računa da budete ispravljeni i da svojim hodom pokažete koliko ste samouvjereni i sami sebi privlačni. Na taj način ćete i drugima privući pažnju.

Izvor: Ljepota.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kako-da-se-osjecate-privlacnije/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])