Jesenji trendovi: Šminka za plavuše i brinete (Video)

Objavljeno: 29. 10. 2014 u 16:37h

Jesen je pravo vrijeme da promijenite rutinu šminkanja i osvježite svoj izgled. Nijanse karmina i sijenki bi trebalo da budu u zemljanim tonovima i tamnije. Naravno, plavuše bi trebalo da biraju nešto mrinije i svjetlije tonove, dok brinete mogu da se igraju sa tamnim nijansama karmina.

55

U ova dva videa, popularne blogerke sa Jutjuba, Rea Estel i Teni Panosian, pokazaće vam kako da, korak po korak, dođete do ovakvog izlgleda.

Plavuše

Poslije nanošenja pudera u nijansi vaše kože, istaknite jagodice rumenilom prljavo roze boje. Obrve podebljajte olovkom u odgovarajućoj nijansi, a na kapke prvo nenesite mat sijenku u svijetlo roze boji. U uglove očiju nanesite tamniju roze senku sa šljokicama i dobro izjednačite četkicom, a potom uglove očiju osjenčite sjajnom svijetlo roze sijenkom. Uokvirite oči olovkom u sivo-braon boji, koja će se savršeno uklopiti uz plavu kosu. Nanesite dva sloja crne maskare, a na usne olovku u trenutno vrlo popularnoj boji mesa.

Pogledajte video:

http://youtu.be/z1MF2mxtwp8

Brinete

Nanesite podlogu za šminku, a potom četkicom dobro izjednačite tečni puder po licu. Nanesite svijetlo roze rumenilo i korektor ispod očiju. Potom hajlajterom istaknite t-zonu i nanesite bronzer. Na oči prvo nanesite svijetlo roze sjenku, a uglove istaknite svijetlo braon nijansom. Uokvirite oči tečnim ajlajnerom, a u unutrašnji kapak nanesite bijelu olovku koja će istaći vaše oči. Cijeli izgled začinite vještačkim trepavicama. Usne, koje su u prvom planu, uokvirite olovkom u boji vina, a potom nanesite karmin u istoj nijansi.

Pogledajte video:

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/jesenji-trendovi-sminka-za-plavuse-i-brinete-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])