Šest odličnih načina da se odmah osjećate bolje i privlačnije (Foto)

Objavljeno: 23. 10. 2014 u 10:15h

Da li pokušavate da nađete nove načine koji će vam pomoći da se osjećate privlačnije? Možda ste previše okupirani svakodnevnim obavezama te se osjećate kao da je vaša ženstvenost “potopljena” u masi stvari koje obavljate iz dana u dan. Ili, možda vam se približava značajni rođendan te vam je potrebno da se osjećate privlačnije nego ikad prije. Bez obzira na razlog, privlačnije se možete osjećati preuzimanjem jednostavnih koraka. Evo i kojih.

Odlična frizura

n1

Jedan od najboljih načina da se momentalno osjećate privlačnije svakako je fantastična frizura. Ukoliko se osjećate pomalo nesigurno ili neprivlačno, isprobajte novu frizuru. To ne mora biti drastična promjena – nekad je dovoljno samo da isfenirate kosu. Definitivno ćete se osjećati samopouzdanije i privlačnije nakon toga.

Prekrijte se

n2

Može zvučati paradoksalno, ali prekrivanje određenih dijelova tijela može vam pomoći da se osjećate seksipilnije i privlačnije. Ideja je da se napravi nagovještaj nečega umjesto eksplicitnog pokazivanja. Pokušajte sa nošenjem suknje olovke kroja umjesto mini suknje i odmah ćete primijetiti razliku. Dekolte ne morate pokazivati u svakoj prilici te nosite garderobu koja vam odgovara, ali koja istovremeno ne otkriva sve vaše adute.

Fantastično donje rublje

n3

Ono je potrebno svakoj ženi, bila ona u vezi ili ne. I ne treba se dovoditi u zabludu razmišljanjima da se donje rublje nosi samo da bi uzbudilo muškarca (totalna budalaština u koju neke žene vjeruju) – ono vam može pomoći da se osjećate samopouzdanije i privlačnije, čak iako ćete vi biti jedini koji će ga vidjeti.

Osmijeh

n4

Čak i najobičniji osmijeh vam može pomoći da se osjećate i izgledate bolje. To ne mora biti osmijeh od uha do uha (neki bi mogli pomisliti da s vama nešto nije u redu, ukoliko okolo hodate sa velikim osmijehom) – dovoljno je da to bude ovlaš osmijeh. Primijetićete razliku odmah – ljudi će vas gledati sasvim drugim očima, a vi ćete se osjećati mnogo bolje.

Cipele

n5

Baletanke i druge ravne cipele su praktične. Međutim, štikle su te koje ženama pomažu da se osjećaju i izgledaju privlačnije. I, da ne bude zabune, to ne moraju biti vrtoglavo visoke potpetice – potpetica visine 5 do 8 cm sasvim je dovoljna.

Siguran hod

n6

Na kraju, obratite pažnju na način na koji hodate. Da li hodate tako kao da ne želite da vas drugi primijete ili kao da niste sasvim sigurni gdje se nalazite? Privlačnim ženama ne smeta ako ih drugi primijete. Pravite duže korake i hodajte kao da znate kuda idete (i bukvalno i metaforički). Hodajte tako kao da trotoar pripada samo vama i kao da gazite po crvenom tepihu.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sest-odlicnih-nacina-da-se-odmah-osjecate-bolje-i-privlacnije-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])