Napravite sami: Domaća krema za uklanjanje ožiljaka

Objavljeno: 11. 10. 2014 u 11:03h

Ožiljci na licu (ali i na drugim dijelovima tijela), a koji najčešće nastaju zbog bubuljica i akni, mogu imati prilično velik uticaj na ukupni izgled.

sastojci

Kako biste ih eliminisali bez skupih tretmana, preporučjemo vam prirodnu kremu koju možete napraviti sami. Prilično je djelotvorna, a ukoliko je budete redovno koristili, eliminisaćete ožiljke u veoma kratkom vremenskom roku.

Sastojci

4 kašičice svježe cijeđenog soka od limuna
4 kašičice meda
jedno bjelance.

Sastojke dobro izmiješajte. Dobijenu kremu nanosite direktno na ožiljak (potrebno je da kože bude čista i suha). Nakon petnaest minuta isperite. Tretman ponavljajte maksimalno dva puta sedmično. Ukoliko ga redovno budete ponavljali, ožiljci bi trebali nestati u roku od nekoliko sedmica.

Izvor: Minimagazin

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/napravite-sami-domaca-krema-za-uklanjanje-oziljaka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])