Šta oni misle kada vi ne depilirate noge?

Objavljeno: 28. 9. 2014 u 13:48h

Kada upoznate novog frajera trudite se da izgledate što bolje i da se redovno depilirate. Međutim, ponekad vam se dogodi da i zaboravite na britvicu u veoma važnom trenutku.

Noge

Šta on misli o vašim nedepiliranim nogama, pročitajte u nastavku članka.

Većina muškaraca smatra da nedepilirane noge nisu odvratne kada prvi put ugledaju neku ženu i odmjere je od glave do pete. Mali postotak njih nikada se ne bi zabavljao sa takvom djevojkom, ali njih je veoma malo, pa ne morate da brinete.

Prema tome drage djevojke više ne morate da brinete ako jedan dan zaboravite da depilirate noge ili ako se spremate u kozmetički salon gdje će vam obaviti depilaciju za koju su vam potrebne duže dlačice na nogama. Većina muškaraca u važnim trenucima ni ne primijeti te stvari.

Izvor: Ljepota.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sta-oni-misle-kada-vi-ne-depilirate-noge/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])