Sedam najpopularnijih frizura za jesen 2014. (Foto)

Objavljeno: 16. 9. 2014 u 09:12h

Jesen polako stiže i sa sobom nosi nove modne trendove. Ljeti obično, zbog odlaska na odmor i čestog pranja kose, ne vodite toliko računa o njoj kao tokom drugih godišnjih doba. Ali sada je došlo vrijeme da joj povratite željenu boju, sjaj i snagu. I naravno, da “nabacite” novu frizuru. Donosimo sedam najpopularnijih za jesen 2014.

Jednostavni lob

f1

Lob je duža verzija bob frizure. Iako je bio veliki ljetni hit, popularnost se nastavlja i u jesenjoj sezoni. Žene ga vole zato što odgovara svim oblicima lica i nije ga teško održavati.

Zanosna brineta

f2

Za jesen odaberite neku od braon nijansi protkanu zlatnim ili bakarnim bojama. Zahvaljujući ovom trendu, boja vaših očiju će itekako doći do izražaja.

Dječačka frizura

f3

Kratka kosa je totalno in ove jeseni. Za još neobičniji izgled, šiške skupite te prebacite preko čela.

Zavodljive lokne

f4

Lokne se ponovo vraćaju u modu. Idealne su za kosu srednje dužine te pružaju sofisticiran izgled.

Platinasto plava boja kose

f5

Da li želite brzu promjenu imidža? Onda je za vas idealno rješenje farbanje u platinasto plavu boju. Međutim, budite oprezni, jer ova nijansa odgovara isključivo ženama sa svjetlijim tenom i prirodnim plavušama.

Razdjeljak na sredini

f6

Ova frizura najbolje odgovara ženama sa ovalnim ili okruglim oblikom lica. Veliki je hit i ove jeseni i slobodno se odvažite da je isprobate.

Šiške prebačene u stranu

f7

Uvijek aktuelna frizura, jednostavna za održavanje i odgovara svim oblicima lica bez obzira na dužinu kose.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sedam-najpopularnijih-frizura-za-jesen-2014-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])