Sjenka u boji: Pet koraka za fantastičan izgled (Foto)

Objavljeno: 4. 9. 2014 u 10:55h

Kada je riječ o sjenci u boji, veliki broj žena ima (neopravdan) strah da im ona ne stoji te se, uglavnom, odlučuju za zemljane tonove koji se najbolje slažu s njihovim tenom. Ukoliko volite “čiste”, svjetlije nijanse sjenke, a do sada se baš i niste usuđivali da ih nosite ili niste baš vični njihovom nanošenju, pratite sledeće jednostavne korake.

Počnite sa kremastim korektorom

 prva1

Nanesite malo korektora na kapke, jer će vam to pomoći da sjenku ravnomjerno nanesete i da ona duže traje. Nakon toga odaberite boju sjenke: blago svjetlucave boje lavande, breskve i blijedo zelene pristaju svakom tenu.

Nanesite sjenku

prva2

Sjenku nanesite pomoću četkice i to tako što ćete preko kapka preći poput brisača, jer ćete na taj način postepeno izjednačiti boju koja neće izgledati previše nametljivo.

Označite kapke

prva3

Kako biste dodatno definisali oči, koristite ajlajner u olovci koji je iz iste “porodice” boja kao i sjenka, samo za nijansu tamniji. Nanesite ga na gornju liniju trepavica, a kako biste cijeli izgled “umekšali”, ajlajner izjednačite koristeći štpić za uši.

Nanesite crnu maskaru

prva4

Kada je u pitanju sjenka u boji, onda je najbolje da nanesete crnu maskaru, jer ćete na taj način sjenku dodatno naglasiti, a samim tim i vaše oči dolaze do većeg izražaja.

Izjednačite

prva5

Dodajte nude karmin i ružičasto rumenilo i spremni ste!

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sjenka-u-boji-pet-koraka-za-fantastican-izgled-foto/||claudebot