14 trenutno najpopularnijih frizura (Foto)

Objavljeno: 27. 8. 2014 u 09:50h

Da li volite da ste u trendu i da uvijek budete moderni? Ukoliko je to slučaj, na pravom ste mjestu! Donosimo vam četrnaest trenutno najpopularnijih frizura. Sigurni smo da ćete pronaći inspiraciju za sledeći odlazak u frizerski salon.

fr1

Šiške prebačene u stranu sa stepenastim slojevima ključna su tačka ove kratke frizure te pružaju moderni “štih” svakodnevnom stajlingu.

 fr2

Istaknite svoju “žestoku” stranu i osjećaj za stajling pomoću ombre nijansi uparenih sa stepenastom teksturom i intrigantnom “zavjesom” od šiški.

 fr3

Čokoladne nijanse s naznakama kestenjastih pramenova ovoj valovitoj frizuri daju glamurozni efekat.

 fr4

Definisana geometrijskim oblikom i naglašena bojom vatrene višnje, ova privlačna frizura je dinamična, ali i odlična za svakodnevne varijante.

 fr5

Vanila plave vlasi samo su uvod za “odvažne” šiške koje padaju preko očiju i daju utisak savremene frizure.

 fr6

Šiške prebačene u stranu i kratko ošišana kosa sa strana privlače pažnju na vaše usne i oči te definišu konture vašeg lica.

 fr7

Kratka frizura sa mnogo volumena idealna je za večernje izlaske. Volumen postižete nanošenjem pjene, a za dnevne varijante nanosite vosak.

 fr8

Raskošne lokne prebačene su u stranu i dovedene su do apsolutnog savršenstva te daju ovoj frizuri modernu i romantičnu notu.

 fr9

Ova kratka definisana frizura koja prkosi gravitaciji pojačana je nijanasma burgundca koje daju fantastičan naglasak ovom multidimenzionalnom izgledu.

 fr10

“Prikažite” svoje samopouzdanje i privlačnost pomoću asimetrične bob frizure tamno kestenjastih nijansi.

 fr11

Sa intrigantnom mješavinom čokoladnih i karamel nijasni ovaj stajling služi kao podsjetnik da je uvijek zabavno biti žena sa kovrdžavom kosom.

 fr12

Oštri teksturisani vrhovi daju dramatičan izgled ovoj sjajnoj bob frizuri sa mnogostrukim zlatno-braon nijansama te ujedno ističu i oči.

 fr13

Fantastična boja bakra zapravo je jedna od onih boja koju nose veoma “hrabre” žene. Svilenkasto glatki valovi samo poboljšavaju i dodatno naglašavaju ovu prekrasnu boju.

 fr14

Vjerodostojno stepenaste vlasi i platinasto plava boja odlična su kombinacija teksture kose i boje. Frizura je idealna za baš sve varijante.

Autor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/14-trenutno-najpopularnijih-frizura-foto/||claudebot