Devet stvari koje vam trebaju za perfektan poslovni stajling (Foto)

Objavljeno: 23. 8. 2014 u 10:48h

“Odijelo ne čini čovjeka”, ali imajte u vidu da je prilično važno šta oblačite kada je u pitanju posao. Osobe s kojima se svakodnevno susrećete sigurno obraćaju pažnju na vašu garderobu i da li ste adekvatno obučeni.

busines

Prvi utisak veoma je važan u poslovnom svijetu, tako da je bitno da vodite računa i pažljivo birate komade odjeće. Sledećih devet smatraju se osnovnim, a svaka poslovna žena bi ih trebala imati u svom ormaru.

Duži sako bez rukava

 1

Savršeno se kombinuje sa haljinom dugih rukava ili džemperom. Najbolje bi bilo da nabavite crnu ili bijelu varijantu, jer ih je najlakše kombinovati.

Pantalone

 2

Pantalone su veoma zahvalne za kombinovanje. Možete ih nositi u kombinaciji sa košuljom ili pamučnom majicom. Dodajte super maramu ili broš, štikle i spremni ste za nove radne pobjede.

Suknja ispod koljena

 3

Ovo je klasična suknja koja ide uz sve. Iskombinujte je sa jednobojnom košuljom koju ćete uvući u nju. Takođe, imajte u vidu da ovaj model suknje “skraćuje” noge pa uz nju uvijek nosite štikle.

Kožna jakna

 4

Kožna jakna komad je garderobe koji nikada ne izlazi iz mode. Ona predstavlja klasiku koja vam garantuje dobar izgled, uz što god je nosili. Kombinujte je s malom crnom ili dugom haljinom. Bićete oduševljeni svojim novim stajlingom.

Štikle

 5

Štikle ne smiju biti više od sedam centimetara – sve preko toga može uticati na nastanak bola u leđima i nogama. Najbolje su crne, jer se lako mogu kombinovati. Međutim, ne bi bilo loše ni da nabavite verziju s printom, jer će one sa lakoćom unijeti vedrinu i živahnost i u najjednoličnije kombinacije.

Ravne cipele

 6

Ukoliko ne možete (ili ne želite) da izdržite cijeli dan na štiklama, izaberite udobniju opciju – ravne cipele. I u njima možete izgledati veoma elegantno. Možete ih nositi uz pantalone na peglu ili suknje iznad koljena.

Bluza

 7

Klasičnu bluzu (najčešće u ormaru imate crnu ili bijelu) možete nositi uvučenu u suknju visokog struka ili prebačenu preko pantalona. Nećete pogriješiti ni ako nabavite zanimljiviju varijatu, odnosno bluzu sa uzorcima. Takva bluza će preuzeti glavnu ulogu u kompletnom stajlingu i izgledaćete odlično, čak i bez nakita.

Haljina

 8

Izaberite monohromatsku haljinu koja najbolje odgovara obliku vašeg tijela. Ispod nje možete obući bijelu ili crnu rolku. Ukoliko ne volite rolke, preko haljine nabacite blejzer ili džemper na kopčanje.

Džemper na kopčanje

 9

Izbjegavajte crne ili bijele džempere, jer postoje velike šanse da većinu garderobe koju nosite na posao već imate u tim bojama. Birajte šarene ili one jakih boja, kako biste osvježili svakodnevni, ”uštogljeni”, poslovni izgled.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/devet-stvari-koje-vam-trebaju-za-perfektan-poslovni-stajling-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])