Sređivanje obrva: Šta da radite, a šta da izbjegavate

Objavljeno: 5. 8. 2014 u 21:13h

Kada se radi o obrvama, mnoge žene zalutaju „stranputicom“ i pretjeraju na neki način, toliko da im sređene obrve izgledaju gore nego prije sređivanja. Zato vam otkrivamo šta treba da radite sa svojim obrvama, a šta nikako ne smijete sebi da dozvolite.

obrve

1) Imajte izražene obrve

 Udesite obrve po principu Kare Delevinj, koja je zaslužna za to što sve više žena ima guste obrve. Zbog Kare je porasla proizvodnja i prodaja proizvoda za negu obrva.

 2) Nemojte ih zapostavljati

Malo zašiljite svoje obrve i posvetite im samo malo pažnje, pošto na taj načim možete izgledati i koju godinu mlađe.

3) Uskladite boju svoje kose sa bojom obrva

Ako se ofarbate, kupite i olovku za obrve u toj boji kako vam obrve ne bi odskakale od kose. Uvijek dobro naoštrite olovku da vam se boja koju nanosite ne bi razmazala.

4) Pazite da vam obrve ne budu tamnije od kose

Ako već ne možete da nađete olovku prave boje, kupite olovku sa svjetlijom nijansom od boje vaše kose.

5) Ne zaboravite da se udaljite od ogledala

Kada nanosite olovku na obrve, svakih nekoliko sekundi koraknite jedan korak od ogledala kako biste provjerili da li ste dovoljno boje nanijeli.

6) Ne budite opsjednuti simetrijom

Kada čupate obrve, nemojte da pokušavate da ih ujednačite tako da vam budu identične, jer u treptaju oka možete pretjerati, a poslije nema nazad.

7) Ne izbjeljujte obrve

Izbjeljivanje obrva nikad ne ispadne dobro. Samo ćete izgledati čudno i bolesno.

8) Nemojte da počupate previše

Kada čupate obrve, nemojte previše da ih stanjujete i podižete. Pored toga, najbolje bi bilo da obrve čupate nakon tuširanja, dok su pore još otvorene. Koristite malo ogledalo i počupajte samo dlake koje štrče na svakoj obrvi – ne pokušavajte da ih izjednačite.

9) Ne kopirajte izgled tuđih obrva

Zapamtite da vama najbolje stoje obrve koje su usklađene sa vašim oblikom lica, načinom života i izgledom. Ne kopirajte tuđe obrve.

Izvor: Žena.blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sredivanje-obrva-sta-da-radite-a-sta-da-izbjegavate/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])