Šta kosa govori o vama?

Objavljeno: 23. 7. 2014 u 15:12h

Frizura koju često nosite otkriva osnovne karakteristike vaše ličnosti. Pronašli smo za vas frizure koje žene najčešće nose i šta one govore o njima.

kosa

Konjski rep

Žene koje nose konjski rep su jake, stabilne, vole brz i strastven seks i često preuzimaju inicijativu u vezama.

Ležerna punđa

Ove žene vole da budu u cetru pažnje. Uživaju u flertu i ne trpe da ih bilo ko sputava.

Pletenice

Žene koje nose pletenice izgledaju nježno i romantično, međutim, one vole da drže sve pod kontorlom i ponekad su oštre u komunikaciji

Ravna kosa

Žene sa ovom kosom su osjećajne i nježne. Vrlo su energične i imaju jak karakter. Ove žene umiju da saosjećaju sa drugim ljudima.

Kratka kosa

Žene kratke kose su kreativne i suptilne. Ove žene drže do svog izgleda i važno im je šta drugi misle o njima.

Divlje kovrdžava kosa

Ove žene je teško ukrotiti. Ne vole da ih neko sputava. One su opuštene u svakoj situaciji i malo šta ih može iznenaditi i začuditi. Žena kovrdžave kose je hedonista.

Valovita kosa

Ova žena je puna samopouzdanja. Dobro je organizovana, ali nema mnogo strpljenja. Ove žene su ponosne na svoj izgled i vjeruju da lijep izgled može da otvori sva vrata.

Česte promjene frizure

Žene koje vole često da mijenjaju frizure ne prihvataju autoritete, buntovnice su, ali imaju stila. Ove žene uvijek znaju šta žele i ne odustaju od svog cilja. Često sanjare i fantaziraju, pa to sputava njihovu ambiciju. Ove žene su krhke i osjećajne, ali vješto to kriju.

Izvor: Ljepota.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sta-kosa-govori-o-vama/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])