13 odjevnih komada koje muškarci jednostavno ne kapiraju

Objavljeno: 3. 4. 2014 u 14:49h

Majice sa mačićima, kombinezoni i oksfordice? Ništa tu njima nije jasno..

moda

Košarka, video igrice, kompjuteri… sve to momci imaju u malom prstu, ali kada je riječ o modi i krpicama, tri metara dalje žele da budu.

Oni ne samo da ne shvataju zašto nam je ponekad potrebna čitava vječnost da sredimo, već ne razumiju ni zašto baš moramo da kupujemo i nosimo određene komade.

Cosmo vam donosi 13 fashion komada na koje većina muškaraca u vašem okruženju prevrću očima. Ready? Steady? Gooo:

Veliki šeširi

Kačketi i vunene kape su im ok. To vide kao funkcionalne i „normalne“ komade koje i oni nose. Ali, kada vas ugledaju kako im prilazite sve sa nekim šik šeširom koji u obimu ima oko metar, umiru od smijeha, sve sa facom „šta ti je to trebalo!“.

moda2

Široke kratke majice

Da momci vole kada nosite kratke majice, bluze i slično. Sve što otkriva dijelove vašeg tijela, podržavaju. Ali samo ako je uzano. Sve što liči da je 3 broja veće i što skriva vaše tijelo je za njih van svake diskusije.

Atraktivan donji dio trenerke

Dođe mu da vrišti na vas kada vas ugleda u tim kičastim polupantalonama. Pogotovo ako idete na dejt. Za njih nema baš neke razlike između pidžame i trenerke. Ma nemaju oni pojma..

Konfuzan i komplikovan print

Momci vole print koji znaju kako se zove: pruge, cvjetne dezene, tufne i tu je tačka. Sve haotično i apstraktno ne biste trebale da nosite. Jao ko to nama pametuje!

Providne tkanine

Vole kada vam se tijelo vidi ispod, ali bi još više voljeli da nemate ništa. Pri tom kako mislite da će da razmišljaju ako im stojite tu sve sa prozirnom majicom ispod koje se vidi brus?

moda3

Masivan nakit

Definitivno muškarci ne vole kada na nama vide dosta nakita, još ako je ogroman imaju stav: ta ogrlica odvlači svu moju pažnju s tvog lica, hajde skini je. Može?

Jeans sa cirkonima

Momci vole kada cure nose teksas. Pa još kratak šorc. Milina. Ali kada vide šljokice, nitne i cirkone, sve ono što biste trebali da imate na nekoj noćnoj kombinaciji, to im je too much. Djevojke, običan jeans. Simple as that.

Kombinezon

Sve što je iz jednog komada, jačem polu nije jasno zašto nosimo. Kupaći kostim iz jednog dijela, jeans sa tergerima… Ako ste moler, onda ok, ali ako niste, nije im jasno zašto ne nosimo po cio dan haljine.

Salonke sa vrtloglavo visokim potpeticama

Zašto nosite nešto što se vidi da je neudobno. To je ono što im prolazi kroz glavu. A to što izgledamo tako seksi pored njih? Ccc.

Oksfordice

Ravne, jednostavne cipele na vezivanje koje podsjećaju na muški model? To kada vide imaju samo jedno pitanje: Da li ti to pokušavaš da se oblačiš kao ja? Pa ti imaš svoje stvari. Zamisli kako bi bilo da ja počnem da nosim tvoje haljine?

Midi-suknja

Sve što ima dužinu ispod koljena a nije jeans je za njih budalast komad. Draga, baci to. Ma, samo ti sanjaj dragi. To je modaa!

moda4

Karneri

Ovaj krajnje girly detalj momcima je toliko antipatičan jer bi vas svaki dan da mogu oblačili u uzanu, seksi haljinu. Svaki dan.

Majice s likom mačke

Hm, to ni nama nije jasno zašto nosimo, a kamoli njima?! Međutim, oni nisu samo alergični na mačke, već na sve „animal“. Ako je animal print, onda ok, ali slonovi, psi, koale i slično, nee.

Izvor: cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/13-odjevnih-komada-koje-muskarci-jednostavno-ne-kapiraju/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])