Modne ilustracije koje su preplavile internet (Foto)

Objavljeno: 22. 2. 2014 u 15:42h

Sigurno ste surfujući internetom naišli na neku od ovih fenomenalnih modnih ilustracija. Ali, da li ste znali ko je njihov autor?

Modne ilustracije

Vjerovali ili ne, talentovani autor ovih ilustracija je dečko od dvadeset dvije godine i radi ih isključivo ručno, gdje svoj talenat na fantastičan način prenosi na papir uz pomoć obične olovke i bojica.

Vole ga Bijons i Rijana

Hejden Vilijams je britanski modni ilustrator i dizajner, a njegov talenat su primijetile Rijana, Opra Vinfri, Naomi Kempbel i Bijonse, koje su odmah postale veliki obožavaoci njegovog rada. Hejden je 2009. godine počeo da postavlja svoje ilustracije na brojne društvene mreže, kao što su Tambler, Fejsbuk i Instagram, a zbog njegovog napornog rada i redovnog objavljivanja crteža, baza fanova se svake godine sve više uvećava. Na Instagramu trenutno ima preko pola miliona fanova.

Još kao dijete, Hejden je crtao ženske Diznijeve junake, a prvi crtež je uradio sa samo tri godine. On je studirao modni dizajn i, iako ima samo 22 godine, Hejden sanja o velikim stvarima i planira da pokrene svoju robnu marku sa brojnim proizvodima na kojima će biti odštampane njegove ilustracije.

“Ozbiljno planiram da postanem poznati brend i da imam proizvode sa mojim ilustracijama, kao i moju modnu marku, jer je zaista velika potražnja za tim i imam dosta ponuda. Ali, trenutno sam fokusiran na saradnju sa poznatim modnim kućama i za njih radim na brojnim projektima. To mi je, na neki način, postavljanje temelja za ono čime planiram da se bavim u budućnosti”, rekao je Hejden.

Potrebni su mu samo olovka i papir

Hejden svoje ilustracije radi isključivo rukom, jer, kako kaže, voli taj starinski način crtanja rukom i olovkom zbog toga što je mnogo interesantniji, pogotovo što je danas skoro sve kompjuterizovano. Za crtež mu treba oko 15-20 minuta, a sa bojenjem oko sat vremena.

“Radim jako brzo jer je to moja strast i ne doživljavam ga kao posao. Inspiraciju crpim iz modnih editorijala, starih fotografija iz četrdesetih, pedesetih i šezdesetih, kao i iz moderne pop kulture gdje redovno pratim dešavanja u medijima i muzičkoj industriji”, rekao je Hejden.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/modne-ilustracije-koje-su-preplavile-internet-foto/||claudebot