Na ovo “pada” svaki muškarac?

Objavljeno: 30. 1. 2015 u 15:10h

Psiholog Blejk Lavak tvrdi da prateći njegove savjete svaka žena može da zavede muškarca svojih snova.

Udvaranje-par-zurka

Blejk Lavak (53) tvrdi da su metode zavođenja koje on preporučuje zasnovane na iskustvima iz istorije i da su se pokazale kao dobre.

“Nevjerovatno kako je lako zavesti muškarca ako koristite pravu tehniku. Ipak, mnogim lijepim i uspješnim ženama to ne polazi za rukom. Dakle, pitanje koje treba postaviti je – šta to radimo pogrešno i šta možemo da ispravimo”, kaže Lavak.

On tvrdi da ne morate da izgledate kao holivudska zvezda, imate ravan stomak i bele zube, već samo da pratite nekoliko savjeta – mi bismo dodali, vrlo neobičnih savjeta.

Problem je u tome što, kako kaže, žene čekaju da ih muškarci “jure”, a trebalo bi da rade upravo suprotno.

“Žene moraju da zavode od prvog dana. Dok sve druge čekaju da ih muškarac pozove, vi budite aktivni – pozovite ga”, savjetuje psiholog.

On tvrdi da je u tome tajna žena koje su uspješne i na ljubavnom polju – ne čekaju da im muškarac priđe, već koriste priliku da razgovaraju sa njim. Lavak kaže da, ako žena želi da navede muškarca da se zaljubi u nju, “mora da mu posveti potpunu pažnju”.

Još jedan od njegovih savjeta je da odmah nakon sastanka pozovete muškarca i zahvalite mu na izlasku i društvu, umjesto da čekate da on kontaktira vas.

“Još bolje, izvedite ga na večeru ili piće i vi to platite, kako biste mu pokazali da vi imate kontrolu”, savjetuje Lavak.

Jedan od “najproblematičnijh” njegovih savjeta ženama je da na prvom sastanku spavaju sa muškarcem: “Dajte mu to što hoće jer ćete ga na taj način ‘navući'”.

Ekspert za veze Deniz Robertson ne slaže se sa ovim savjetima. Ona kaže da je “šokirana što Lavak savjetuje ženama da na prvom sastanku uskoče u krevet”. “Zdrava veza ne gradi se tako što će žena da kontroliše muškarca i tretira ga kao da je glup. Muškarac će se zaljubiti u vas ako ste kompatibilni i iskreni jedno prema drugom”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/na-ovo-pada-svaki-muskarac/||claudebot