7 ženskih poteza zbog kojih muškarci lude od ljubomore!

Objavljeno: 18. 1. 2015 u 20:18h

Ne računajući flert, dopisivanje sa drugim muškarcima (bilo da su drugovi ili kolege) ili pominjanje bivših (u superlativu), ovo je sedam poteza koje većinu muškaraca “izuvaju iz cipela” – od ljubomore!

žene
Nesigurnost je jedan od najčešćih uzroka ljubomore, a ovo je sedam zagarantovanih načina da muškarci izgube razum zbog poteza svojih ljepših polovina.

1. Smijanje tuđim šalama

Možda vi ne razmišljate o tome da li je šalu kojoj ste se nasmijali ispričao muškarac ili žena, ali će vaš partner to sigurno primijetiti. To je zato što žene često navode da ih kod muškaraca privlači duhovitost.

2. Obožavanje muških VIP-ovaca

Vama je vjerovatno simpatično da sa drugaricama komentarišete poznate glumce i pjevače, ali on neće imati razumijevanja za vaše simpatije prema Rajanu Goslingu ili Bredliju Kuperu. Iako su na drugom kraju planete, predstavljaju pretnju za Ego.

3. Spominjanje muških imena kolega

Kada pominjete kolege sa kojima radite, vodite računa da u prepričavanju događaja s posla, muška imena stavljate u “uzgrednu” konotaciju i nikako im ne pridajte preveliki značaj.

4. Najbolji prijatelj – muškarac

Iako potpuno platonski, partner će u svojoj glavi iskonstruisati pravi dramski zaplet od odnosa koji imate sa svojim najboljim prijateljem. Za sve su krive romantične komedije u kojiima se najbolji prijatelji obavezno smuvaju na kraju filma.

5. Kada provodite slobodne dane bez njega

Godišnji odmor s prijateljima je poguban za muški Ego, jer mu tako jasno stavljate do znanja da ne želite da provedete duži vremenski period u njegovom društvu.

6. Kada idete na zabave bez njega

Odlazak na žurke sa svojim prijateljicama ili kolegama, a naročito objavljivanje “veselih” fotografija na društvenim mrežama, povrediće vašeg partnera i učiniti ga veoma ljubomornim.

7. Kad radite prekovremeno

Prekovremeni rad je siguran put do ljubomore. Ali, on važi za oba pola!

Izvor: Prva.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/7-zenskih-poteza-zbog-kojih-muskarci-lude-od-ljubomore/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])