Neobične stvari koje pale frajere

Objavljeno: 30. 11. 2014 u 20:09h

Ako želite da vaš partner još više poludi za vama ove stvari će vam pomoći u tome.

žena seksualne ideje

Ležerno rastezanje

Bilo da se budite, opuštate ili jednostavno protežete, privući ćete pažnju svog dragog.

Zato što ih jednostavno nešto jako pali u prizoru žene koja se ležerno proteže i opušta svoje mišiće.

Znojavo tijelo

Vama je možda znoj odbojan i sinonim za nešto odvratno, ali vašem frajeru nije. Njih itekako privlači znojavo žensko tijelo, a mi mislimo da to mora imati nekakve veze sa feromonima.

Tijelo u pokretu

Šta god da radite sa sobom, frajerima ćete upasti u oko. Guza koja se treska, grudi koje poskakuju, sve su to prizori koji su ugodni njihovim očima.

Bijesna žena

Iako ne postoji nikakvo naučno objašnjenje, frajere pali ljutita žena.

Možda izlive bijesa i ljutnje povezuju sa strastvenošću.

Neuredna kosa

Ok, ne masna, prljava, zapuštena kosa, ali kosa koja je nemarno svezana ili divlje raspuštena definitivno će probuditi njegovu pažnju.

Oružje

Pomogućnosti ono vatreno. Frajeri se jednostavno raspamete kada vide ženu s pištoljem, puškom, ili samostrijelom.

Prevelike košulje

Mogu biti i od flanela, njima materijal nije bitan. Ali frajeri naprosto polude kada vide ženu zaogrnutu u jedno 5 brojeva veću košulju.

Kačket

Ne znamo u čemu je tačno ovde stvar, ali frajeri definitivno vole da vide ženu sa kačketom na glavi, a bonus bodovi su ako je kačket sa logom njihovog omiljenog kluba. Ekstra bonus bodovi su ako ste iskren ljubitelj  sporta.

Zavodljivo jedenje

Na primjer banane. Nema ništa specijalno privlačno u frajeru koji jede bananu. Ipak, žena koja jede bananu frajerima je opasno seksi. Svi znamo zašto.

Muzičke vještine

Kada frajeri shvate da žena zna da pjeva, ili još bolje, da svira neki instrument, žena im automatski postaje jedno 10 puta privlačnija. Možda da razmislite o muzičkoj školi?

Izvor: Cosmopolitan

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/neobicne-stvari-koje-pale-frajere/||claudebot