Ženski trikovi kojima neće odoljeti nijedan muškarac

Objavljeno: 19. 11. 2014 u 13:00h

Iako se o ukusima ne raspravlja, kada je riječ o muškarcima i seksu, postoje zajedničke dodirne tačke.

trik

To se odnosi na nekoliko ženskih poteza kojima nijedan muškarac ne može da odoljeti, pa se zato pripremite i oborite ga s nogu već večeras.

Ogledalo

Nabavite ogledalo i postavite ga u sobu na mjesto sa kojeg možete pratiti vaše seksualne trenutke. Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerke tokom seksa, pa ako ste dovoljno smjeli, priuštite mu zadovoljstvo, piše Kolektiv.me.

Štikle

Muškarci smatraju da su žene u visokim potpeticama izuzetno seksi. Dakle, za promjenu, tokom seksa ostanite u omiljenim štiklama.

Masturbiranje

Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcioniše vaše tijelo – nećete vjerovati koliko će ga to uzbuditi.

Fotoaparat

Ponesite fotoaparat ili kameru u spavaću sobu i zabilježite nekoliko vrućih trenutaka, koje će se vaš muškarac s vremena na vrijeme rado prisjetiti. Naravno, to radite samo ukoliko ste sigurne da se neće okolo hvaliti fotografijama, a najbolje je da ih odmah nakon gledanja obrišete ili čuvate kod sebe.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/zenski-trikovi-kojima-nece-odoljeti-nijedan-muskarac/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])