Vaša vagina tokom seksa: Šta sve dešava tamo dole

Objavljeno: 17. 11. 2014 u 20:54h

Istraživanje sprovedeno u Americi imalo je za cilj da otkrije koliko žene zapravo znaju o sopstvenoj anatomiji. Ispostavilo se – ne mnogo.

Intimna njega

Evo jednog zanimljivog izvještaja. Tiče se promjena koje se dešavaju tamo dole, prije i za vrijeme seksa. Jer, kada muškarcu nešto seksi padne na pamet, on dobije erekciju. A ono što se dešava među našim nogama, nije baš toliko očigledno, ali je jednako fascinantno!

One sekunde kada vaš mozak nasluti seksi akciju, vaši krvni sudovi počinju da se šire i šalju dodatne količine krvi dole južno. Ubrzana cirkulacija uvećava tkivo vulve, a  podstiče i vlažnost vagine – prirodni lubrikant koje se sastoji od proteina i aminokiselina. Hiljade nervnih završetaka koji se nalaze u vagini počinje da se pali u iščekivanju dodira!

Tkivo klitorisa otiče i ukrućuje se. Da, u pitanju je nešto potut mini erekcije. Kada ste baš uzbuđeni, klitoris može da se uveća i tri puta. A potrebno mu je neko vrijeme poslije seksa da se vrati u prvobitno stanje, što zapravo znači da poslije jednog orgazma, možete odmah da se bacite na sljedeći!

Grlić materice postaje mekši i zapravo, ako se stimuliše ovaj dio ili okolni nervni, to može da pošalje prilično prijatne signale u vaš mozak.

Kod oko 10 odsto žena, kontrakcije mišića pelvisa tokom orgazma mogu da izvuku nekoliko kapljica tečnosti, koja zapravo potiče iz uretre. Ali ne brinite, to ne znači da je ženska ejakulacija mokraća. Ova tečnost se sastoji od elemenata koji su vrlo slični onima u spermi. Sve su šanse da će vaš dragi biti oduševljen ako vam se to dogodi!

Izvor: Cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/vasa-vagina-tokom-seksa-sta-sve-desava-tamo-dole/||claudebot