10 najčešćih laži koje muškarci izgovaraju

Objavljeno: 16. 11. 2014 u 13:01h

Ne služe se samo žene sitnim lažima, tu tendenciju imaju i muškarci.

muskarci i zene

Postoje različite vrste laži, neke su izgovorene sa najboljim namjerama (iako to zvuči paradoksalno), neki da izbjegnu svađu, a mnogi da izbjegnu promjenu u svom ponašanju koje su čini do tada. A muškarci nisu izuzetak u izgovaranju tih laži.

Ovo su 10 najčešćih laži koje muškarci izgovaraju.

“Naravno da ne smatram tvoju najbolju drugaricu atraktivnom.” Ako postavite takvo pitanje, vi smatrate da je vaša najbolja drugarica atraktivna, a smatra i on. Ali njegovo samo održanje u životu mu je važnije od iskrenog odgovora.

“Nikada ovo inače ne radim, ali…” Radi. Šta god da je u pitanju, on to radi stalno. Pogotovu ako ova faza prethodi njegovom samo pozivanju u vaš stan nakon sastanka.

“Mrzim striptiz klubove.” Možda jedino mrzi to što tamo ostavi svoj novac. Možda ne cijeni pravilo “bez pipanja”, ali svakako uživa u pogledu.

“Ne znam zašto mi se bivša javlja.” Iako on nije inicijator konverzacije, on veoma dobro zna zbog čega je njegova bivša došla u situaciju da mu se ponovo javlja.

“Ja potpuno razumijem zašto se tako osjećaš.” A vjerovatno nema pojma. Zna samo da je mnogo lakše da tako odgovori nego da kaže “Mislim da si totalno poludjela.”

“Nisi ti u pitanju, ja sam.” Možda i nije stvar u vama, ali zato što je previše nezreo da preuzme odgovornost za sopstvene postupke, on definitivno misli da jeste do vas.

“Naravno da mi ne smeta to što sam propustio utakmicu zbog druženja u parovima.” Nemojte da vas ova rečenica zavara. Nikada.

“Samo želim da se mazimo. Čak ni ne želim seks večeras.” Dajte mu pet minuta i njegove prave namjere će biti otkrivene.

“Nisam zaboravio, samo nisam stigao danas.” Ovo se pogotovu odnosi na bitne datume, poput vaše godišnjice.

“Nikada ne razmišljam o drugim ženama.” Kao što nikad ne gleda porniće.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/10-najcescih-lazi-koje-muskarci-izgovaraju/||claudebot