Želiš dobru vezu? Prvo postavi ova 3 pitanja!

Objavljeno: 15. 11. 2014 u 19:07h

Upoznala si super frajera i čini ti se da bi se cijela priča mogla pretvoriti u vezu? Prije nego što kreneš zamišljati kako mijenjaš status veze na Facebooku, ovo su tri ključna pitanja koja će ti pomoći u odluci je li frajer uopšte materijal za vezu.

par veza

Možeš li mu vjerovati?

Znamo, čini se blesavim očekivati da možeš procijeniti frajera nakon nekoliko spojeva, ali možeš stvoriti sliku od prvih dojmova, a ona je često jako tačna. Razmisli kako se ponaša kad ste zajedno – gleda li druge žene, priča li jednu stvar na jednom spoju, a onda mijenja priču na drugom, obeća li da će se javiti pa to ne učini? Ako već na samom početku vidiš da griješi na ovakvim stvarima, možda je bolje da nastaviš tražiti dalje.

Je li zainteresovan za vezu?

Neki muškarci odmah kažu da nisu spremni za vezu, a žene to vrlo često odluče ignorirati. Čak i ako to nije izričito rekao, po njegovom ponašanju možeš vidjeti zanima li ga veza ili je još uvijek nespreman za nju. Ako ne planira stvari s tobom i javlja ti se u zadnji čas, moguće je da je vaš druženje za njega ipak samo flert koji se neće pretvoriti u ništa više od toga.

Je li mu stalo do tebe?

Ovdje je riječ o tome poštuje li te ili ne. Ako na samom početku vidiš da nije tip muškarca koji cijeni žene i misli da se prema njima treba ponašati kao prema damama, kreni dalje jer ako je takav na početku, kad te još treba impresionirati, ako uđeš s njim u vezu postaće puno gori.

Izvor: Index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/zelis-dobru-vezu-prvo-postavi-ova-3-pitanja/||claudebot