Šta kada vam pukne prezervativ?

Objavljeno: 15. 11. 2014 u 10:56h

Većina ljudi kao kontracepcijsko sredstvo koristi prezervative, ali svi dobro znamo da oni nisu sigurna zaštita od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti. Često se zna dogoditi da prezervativ pukne, pa u nastavku članka pročitajte šta da uradite u tom slučaju.
kondomi

Ukoliko strahujete od neželjene trudnoće, a pukao vam je prezervativ najbolje bi bilo da odmah posjetite ginekologa i da vam propiše pilulu za jutro poslije. Najbolje je da je popijete odmah nakon polnog odnosa, a možete da ih kupite u svakoj apoteci.

Ako strahujete od polno prenosivih bolesti, odmah se isperite toplom vodom, bez korištenja kozmetičkih sredstava. Ukoliko znate da vaš partner ima neku polno prenosivu bolest odmah se posavjetujte sa ginekologom.

Kako biste spriječili sav ovaj stres koristite prezervativ na pravilan način, a to znači da prilikom njegovog otvaranja nikada ne smijete da koristite neki oštar predmet, kada stavljate prezervativ pazite da ga ne dodirujete noktima, neka vaš partner koristi kondom pravilne veličine, ako upotrebljavate lubrikante neka budu na vodenoj bazi.

Izvor: Ljepota.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/sta-kada-vam-pukne-prezervativ/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])